Annonsørinnhold
5 gode grunner for aa bruke Berg Hansen
Brand stories

5 gode grunner for å bruke Berg-Hansen

Visste du at det faktisk er både lurt, lett og lønnsomt å bruke Berg-Hansen? Her gir vi deg fem gode grunner til det.

30.11.2018

1. Bestill enkelt selv


Du kan raskt og enkelt bestille reiser hos oss online. Her får du fly, hotell, leiebil og tog på ett sted. Når du er på farten er det enkelt å bestille og endre i vår app. Faktisk så enkelt at du får endret billetten din på 30 sekunder. Har du ikke appen? Last ned i eller .

2. Du får alltid hjelp


Av og til er det greit å snakke med noen. Våre reiserådgivere sitter klare til å hjelpe deg 24/7. Om noe uforutsett skjer er vi her for deg, og finner gode alternativer slik at du kommer hjem. Som når toget du sitter på får stans, og flyet letter uten deg…

3. Spar penger


I Berg-Hansen er vi opptatt av lønnsomhet. Vi hjelper våre kunder med å spare penger, noe vi kan gjøre fordi vi har unike avtaler med leverandørene våre. Som kunde får du tilgang til våre beste prisavtaler. Velg om du ønsker at dine ansatte skal betale med kredittkort eller faktura – vi har løsninger som passer din bedrift! Ønsker du reiseavtale med Berg-Hansen? .

4. Berg-Hansen anbefalte hotell


Vi har reist rundt og samlet våre favoritthoteller. Hvorfor? Jo, for å hjelpe deg til å ta de gode hotellvalgene. Vi garanterer en god seng, god frokost, sentral beliggenhet og hyggelig betjening. Og ikke minst – spesialpriser. PS: Se etter «Berg-Hansen anbefalt» når du bestiller!

5. Gjør reiseregningen til en lek


Du slipper ikke unna, etter endt reise er det dags for reiseregningen. Som kunde hos Berg-Hansen kan du fritt bruke vår reiseregningsløsning, for både reisene dine og andre utlegg. Ta bilde av kvittering, last opp vedlegg, og vips – reiseregningen er ferdig! .


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen i NETT NO, men er betalt innhold laget på vegne av Berg-Hansen Nordvest AS på linje med andre annonser. Om du mener dette ikke er godt nok merket, gi oss gjerne beskjed på e-post, redaksjon@nett.no.

Publisert: 30.11.2018 15:21

Sist oppdatert: 18.02.2021 11:07