Annonsørinnhold
Hovedbilde Sondre Stiklestad
Foto: Tony Hall
Brand stories

Fem år med Sherpa Økonomi – nå er de gasellebedrift

I år er det fem år siden Sherpa Økonomi ble etablert og det feires med tittelen gasellebedrift! Vi har tatt en prat med Sherpas aller første ansatt, Sondre Stiklestad, om hvordan hans utvikling i bedriften har vært.

23.02.2023

– Jeg visste at gründerne Trude Tvedt, Sofie Sandvik og Øystein Tvedt var veldig dyktige og fremoverlente folk. De hadde store planer og et ønske om å utfordre. Det er litt gøy å tenke på at vi har fått til akkurat det vi snakket om for fem år siden, forteller Sondre.

Stiklestad ble ansatt som regnskapsfører og har siden fått være med på å definere sin egen rolle i selskapet.

– Det at jeg kan kan finne min egen vei og samtidig få full støtte fra gjengen rundt meg er noe jeg setter veldig stor pris på, sier Sondre.

Fra regnskapsfører til leder

Etter en lead i den maritime sektoren fattet Sondre interesse for bransjen, og i dag er han leder for datterselskapet Sherpa Ocean.

– Jeg troppet nærmest opp på kontoret en dag og sa at dette ville jeg gjøre. Med utgangspunkt i en god strategi og business case fikk jeg lov til å satse, sier Sondre.

I år fyller bedriften fem år og kan samtidig skilte med å være en gasellebedrift. Mye av svaret til suksessen tror Sondre ligger i de dyktige folka som jobber der, og helt klart i tilliten de får.

Sondre Stiklestad
Sondre Stiklestad Foto: Tony Hall

Store utviklingsmuligheter

– Sherpa har alltid hatt fokus på å utvikle de ansatte faglig. Her får du lov til å forme din egen retning og påvirke Sherpa som bedrift. Dette, sammen med fokuset på å skape en sosial og kjekk arbeidsplass, har nok vært avgjørende for at vi har fått til mye på kort tid.

Hverdagene i Sherpa er aldri like og varierer ut fra tiden på året og i måneden. Men selv om årsoppgjøret står på agendaen akkurat nå, er det tette samarbeidet med kunden alltid i fokus.

– Jeg starter dagene med en kaffekopp mens jeg sjekker mailen, ellers er dagene ganske varierte. Noe av det jeg setter mest pris på er kommunikasjonen med kundene. Bedriftsrådgiving er en stor del av hverdagen vår i Sherpa.

På spørsmålet om hvilke planer de har for å markere 5-års feiringen er han hemmelighetsfull.

– Stay tuned! Jeg kan ikke røpe noen detaljer, sier han lurt.

Når Sondre ikke er opptatt med jobb har han flere sesongbaserte hobbyer som å jakte, fiske og gå på ski. Men aller best liker han å gå turer med hunden Balder og spise et bedre måltid i godt lag.

– Jeg har en god vennegjeng som jeg er heldig å dele både interesser og nye opplevelser med. Vi har akkurat vært en god gjeng på Gran Canaria og satser på at det blir flere reiser utover året, forteller han håpefullt.

Artikkel er laget av innholdsbyrået Takk for sist på vegne av Sherpa

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen i NETT NO, men er betalt innhold laget på vegne av Sherpa Økonomi AS på linje med andre annonser. Om du mener dette ikke er godt nok merket, gi oss gjerne beskjed på e-post, redaksjon@nett.no.

Publisert: 23.02.2023 10:36

Sist oppdatert: 23.02.2023 14:32

Sherpa Økonomi AS

Sherpa Økonomi er en totalleverandør av økonomitjenester, og kan ta hånd om hele eller deler av økonomifunksjonen. Med et sterkt fagmiljø tar vi ansvar for at regnskapet er pålitelig og holder høy kvalitet.

Sherpa Økonomi er et autorisert regnskapsførerselskap, og medlem av Regnskap Norge.


www.sherpaokonomi.no

Bedrifter/Sherpa Økonomi AS