Annonsørinnhold
Full oversikt over ansatte paa reise med Travel Tracker
Brand stories

Full oversikt over ansatte på reise med Travel Tracker

Det kan være mange grunner til at arbeidsgiver trenger oversikt over hvor ansatte befinner seg på reise. Naturkatastrofer og terror er typiske hendelser hvor sikkerhetsansvarlig i bedriften må få hurtig kontroll over ansatte som kan være berørt. Men har du tenkt på at det kan være like relevant å finne ansatte som kan være eksponert for koronasmitte?

Alle arbeidsgivere har et særskilt ansvar for sine ansatte på jobbreise. Det snakkes mye om smittevern og smittesporing i dagens «nye» hverdag, og media deler hvor nye utbrudd av covid-19 er. Folkehelseinstituttet oppdaterer jevnlig sin oversikt over hvilke avganger med fly, tog, buss og båt det er registrert smittede med covid-19. Spørsmålet er – hvordan kan du vite hvem av dine ansatte som befinner seg hvor – for å ta nødvendige tiltak?

Verktøyet Travel Tracker gir deg full oversikt


Travel Tracker er utarbeidet av Berg-Hansen for å gi Travel Manager eller sikkerhetsansvarlig i bedrifter full oversikt over ansattes reiser. Her kan du søke opp ansatte som har vært eller skal til et reisemål, har bodd på hotell, eller har vært på flyreise.
Eksempelvis: Vet du at det er registrert smitte på en flyvning, kan du enkelt søke opp flightnummeret for å se om din bedrift har hatt ansatte om bord. Eller dersom det skjer et større smitteutbrudd på en destinasjon, kan du søke opp for å se hvilke ansatte som er på stedet eller skal dit i nærmeste fremtid. På den måten kan du varsle ansatte og ta nødvendige smitteverntiltak.
Dette kan Travel Tracker hjelpe deg med
  • Søke opp personer på fly, hotell og reisemål over hele verden
  • Søke opp et eller flere reisemål i samme søk
  • Filtrere etter ditt behov (flightnummer, flyselskap, hotell med mer)
Travel Tracker er tilgjengelig i reiseportalen vår, Webgate.Vil du vite mer om Travel Tracker? Kontakt oss på ! Du kan også .
Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen i NETT NO, men er betalt innhold laget på vegne av Berg-Hansen Nordvest AS på linje med andre annonser. Om du mener dette ikke er godt nok merket, gi oss gjerne beskjed på e-post, redaksjon@nett.no.

Publisert: 24.09.2020 15:24

Sist oppdatert: 17.02.2021 16:51