Stillinger

Fagansvarlig Møre Datavarehus

Sparebanken Møre Ålesund
Søknadsfrist: 16.05.2021
Tiltredelse: Etter avtale
Varighet: Fast

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som finnes her. Vi støtter små drømmer og store visjoner. Vi lager møteplasser, nettverk og fellesskap. Vi skal skape en forskjell for kundene våre.

Vi har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med Møremegling er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige. Vi har en sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.

Nordvestlandet er en region i utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Vi skal være en pådriver for lokal skaperglede, slik at vi kan fortsette å være en aktiv og engasjert bidragsyter til bærekraftig utvikling av regionen vår fremover. Med kontor over hele regionen, kjenner vi Nordvestlandet godt. Det er her vi gir tilbake. Det er her vi hører til.

Seksjon Forretningsstøtte er bankens sentrale fagenhet med støttefunksjoner og ansvar for å gjennomføre kvalitativ og effektiv forvaltning, drift og utvikling av bankens produkter, tjenester og system. Dette innebærer også hovedansvaret for partnere innenfor fagområdene. Seksjonen skal også bidra i utvikling og implementering av digitale kundeløsninger og nye forretningsområder. Seksjonen ledes av Perdy Lunde.

Vi søker fagansvarlig Møre Datavarehus

Bli en del av vårt team

Nå har du sjansen til å bli en del av Team Møre. Vi søker en engasjert fagansvarlig til Møre Datavarehus. Den rette kandidaten vil bli en nøkkelperson innen drift og utvikling rundt bankens datavarehus.

Møre Datavarehus er en viktig bidragsyter for flere prosesser i Sparebanken Møre, og bidrar til at banken leverer gode kundeopplevelser hver dag. Selve datavarehuset er bygget på Oracle med integrasjon mot Qlik (BI-løsning) og Microsoft Dynamics (CRM) som er viktige flater videre i organisasjonen. Møre Datavarehus har ansvaret for den tekniske driften av disse områdene. I tillegg jobber vi med å bygge opp et miljø innenfor RPA og KI.

Som fagansvarlig i Møre Datavarehus vil du jobbe tett sammen med fagmiljøene i banken rundt flere av avdelingens ansvarsområder. Det er derfor viktig du evner å avdekke behov og se løsninger.

Har du kompetanse innen ett eller flere av disse områdene, er du en aktuell kandidat for oss:

  • Vedlikehold og utvikling av bankens intern-rapporteringsløsning (Qlik) og CRM (Microsoft Dynamics)
  • Bidra til utnyttelse/anvendelse av CRM-verktøyet i ulike arbeidsprosesser i konsernet
  • Kvalitetssikre innhold, datagrunnlag og dokumentasjon
  • Bidra i arbeidet med å bygge opp bankens RPA-løsning
  • Samarbeid med konsernets ulike forretningsområder og relevante fagområder i og utenfor banken

Det viktigste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi søker deg som har interesse for bankbransjen og som har en analytisk tilnærming. Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier; engasjert, nær og handlekraftig.

Det er også flott om dette er deg:

  • Du er initiativrik, selvgående og liker å lære
  • Du har relevant høyere utdanning og/eller erfaring
  • Du kommuniserer godt og liker å samarbeide med andre

Det vil være en fordel, men ikke et krav, om du har erfaringer med konfigurasjon av MS Dynamics, utvikling av rapportløsninger (Qlik, Power BI el.) eller prosess-automasjon gjennom RPA (Blueprism el.). I Sparebanken Møre verdsetter vi mangfold blant våre ansatte fordi vi mener at dette gir enda bedre løsninger og opplevelser for kundene våre. Lurer du på om du er den rette og kan søke? Kontakt oss for en uformell prat.

Vi kan tilby deg spennende muligheter i Nordvestlandets største bank og har konkurransedyktige vilkår innen lønn, pensjon, forsikring og andre personalgoder. Vi har et aktivt, åpent og inkluderende arbeidsmiljø, og vektlegger samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Vi håper du er inspirert og trigget til å bli en del av Team Møre. Vi er klare til å høre fra deg!

Søk her

Søknadsfrist: 16. mai 2021Arbeidsgiver
Sparebanken Møre Ålesund
Kontaktpersoner
Personalsjef Anton Flåen, 99500260 / Leder Møre Datavarehus Christoffer Astad Sve, 415 67 393