Stillinger

Formuesrådgivere

Sparebanken Møre Ålesund
Søknadsfrist: 16.05.2021
Tiltredelse: Etter avtale
Varighet: Fast

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som finnes her. Vi støtter små drømmer og store visjoner. Vi lager møteplasser, nettverk og fellesskap. Vi skal skape en forskjell for kundene våre.

Vi har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med Møremegling er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige. Vi har en sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.

Nordvestlandet er en region i utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Vi skal være en pådriver for lokal skaperglede, slik at vi kan fortsette å være en aktiv og engasjert bidragsyter til bærekraftig utvikling av regionen vår fremover. Med kontor over hele regionen, kjenner vi Nordvestlandet godt. Det er her vi gir tilbake. Det er her vi hører til.

Seksjon Kapitalforvaltning består av avdelingene Aktiv Forvaltning og Formuesrådgivning. Seksjonen ledes av Trond Moldskred.

Vi søker flere formuesrådgivere

Vi opplever sterk vekst og styrker satsingen innen formuesforvaltning

Sparebanken Møre har det største miljøet innenfor formuesforvaltning på Nordvestlandet. Nå styrker vi satsingen ytterligere innenfor dette området, og søker to engasjerte og markedsorienterte rådgivere til avdeling Formuesrådgivning.

Som formuesrådgiver får du ansvaret for rådgiving og oppfølging av bankens formuende kunder. Du vil samarbeide tett med andre rådgivere, og tilføre spisskompetanse innen spare og plasseringsområdet. Det vil gi kundene våre et enda sterkere totaltilbud.

Ansvarsområder:

  • Gjennomføre møter med fokus på formuesforvaltning mot store privat kunder og investeringsselskap sammen med kunderådgiver
  • Rådgivning innen spare- og plasseringsområdet, særlig rettet mot fondssparing, fondssammensetning og meglertjenester.
  • Holde seg løpende oppdatert på aksje og rentemarkedet og være en ressursperson for bankens rådgivere i spørsmål om fond og fondssammensetninger

Dette ser vi etter hos deg:

  • Du kommuniserer godt og liker å knytte kontakter med andre mennesker
  • Du trigges av å skape noe for og sammen med kundene dine
  • Du har relevant høyere utdanning og/eller erfaring innen økonomi/finans
  • Du er Autorisert finansiell rådgiver
  • Du har erfaring fra salg av finansielle produkter og har markedserfaring innen aksjer og renter

Det viktigste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi søker deg som er over snittet interessert i aksjer, renter og valuta, og som liker å jobbe målrettet. Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i våre verdier; engasjert, nær og handlekraftig.

I Sparebanken Møre verdsetter vi mangfold blant våre ansatte fordi vi mener at dette gir enda bedre løsninger og opplevelser for kundene våre. Lurer du på om du er den rette og kan søke? Kontakt oss for en uformell prat.

Vi kan tilby deg spennende muligheter i Nordvestlandets største bank og har konkurransedyktige vilkår innen lønn, pensjon, forsikring og andre personalgoder. Vi håper du er inspirert og trigget til å bli en del av Team Møre. Vi er klare til å høre fra deg!

Søk her

Søknadsfrist 16. mai 2021


Arbeidsgiver
Sparebanken Møre Ålesund
Kontaktpersoner
Personalsjef Anton Flåen, 99500260 / Leder seksjon Kapitalforvaltning Trond Moldskred, 970 59 471