Stillinger

Leder Kundeservice og Næringsbasen

Sparebanken Møre
Søknadsfrist: 01.02.2023
Tiltredelse: Etter avtale
Varighet: Fast

Sparebanken Møre er den største banken på Nordvestlandet med kraft til å dyrke skaperkulturen som finnes her. Vi har over mange år bygget opp et stort kompetansemiljø relatert til person- og bedriftsmarkedet, samt aksje-, rente- og valutamarkedet. Sammen med Møremegling er vi en fullservicebank for personer, bedrifter og det offentlige. Vi har en sterk kredittrating både nasjonalt og internasjonalt.

Nordvestlandet er en region i utvikling med spennende muligheter og utfordringer for både privatpersoner og bedrifter. Vi skal være en pådriver for lokal skaperglede, slik at vi kan fortsette å være en aktiv og engasjert bidragsyter til bærekraftig utvikling av regionen vår fremover.

Avdeling Kundeservice og Næringsbasen består av over 40 dyktige rådgivere fordelt på to team; Kundeservice og Næringsbasen. Hver dag jobber teamene for å skape gode opplevelser for kundene, med lave svartider og høy kompetanse. Avdeling Kundeservice og Næringsbasen tilhører divisjon Personmarked. Divisjon Personmarked ledes av Elisabeth Blomvik.

Har du et hjerte som banker ekstra hardt for gode kundeopplevelser?

Vi søker en engasjert og erfaren leder som skal lede og videreutvikle avdeling Kundeservice og Næringsbasen. I avdelingen jobber det over 40 dyktige rådgivere fordelt på to team.

Team Kundeservice er kåret til Norges beste kundesenter i kategorien bank fire år på rad. Her jobber 25 rådgivere som hver dag er i kontakt med over 1.200 av bankens personmarkedskunder via telefon, chat, e-post og sosiale medier. Avdelingen ledes av en egen Teamleder.

Team Næringsbasen er kundeservice for alle bankens næringslivskunder. Teamet er også rådgivere for alle små og mellomstore næringslivskunder, og har et totalansvar for salg av næringsforsikring i banken. Teamet består av 15 rådgivere som ledes av en egen Teamleder.

Noen av dine ansvarsområder:

I samarbeid med dyktige teamledere får du ansvar for å videreutvikle Kundeservice og Næringsbasen strategisk og konseptuelt. Norges beste kundeservice skal fortsatt ha lave svartider og god kvalitet i all kundekontakt, innenfor personmarked og næringslivsmarkedet.

Du vil ha det overordnende resultatansvaret for bankens små og mellomstore næringslivskunder og for salg av næringsforsikring for alle bankens kunder. Målet er at Sparebanken Møre skal være det fortrukne valget for næringslivskunder, spesielt for små og mellomstore bedrifter.

Avdelingen er også en viktig rekrutteringsarena for banken, og du får en sentral rolle i dette arbeidet. Du vil jobbe tett med sentrale avdelinger i banken innen utvikling både av arbeidsmåter og digitale tjenester. Du er et synlig og tydelig forbilde som motiverer og inspirerer medarbeidere til å nå egne og avdelingens mål, og du er opptatt av å prestere sammen med teamet. Stillingen rapporterer til divisjonsleder for Personmarkedet og du blir en del av divisjonens ledergruppe.

Det er flott om dette er deg:

  • Du er en leder som er utviklingsorientert og får jobben gjort
  • Du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Du ser verdien av å bygge slagkraftige team
  • Du har erfaring fra salgsarbeid og ser både de strategiske og de kommersielle mulighetene
  • Du har dokumenterte resultater fra tidligere lederjobber

Det viktigste for oss er deg, din kompetanse og ditt engasjement! Vi ønsker å gjøre en forskjell, og ser derfor etter deg som kjenner deg igjen i verdiene våre: engasjert, nær og handlekraftig.

I Sparebanken Møre verdsetter vi mangfold blant våre ansatte og ser etter medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, egenskaper og perspektiv. Vi mener at dette gir enda bedre løsninger og opplevelser for kundene våre.

Vi håper du er inspirert og trigget til å bli en del av Team Møre! Vi jobber for å ha et aktivt, åpent og inkluderende arbeidsmiljø, og vektlegger samarbeid, utvikling og kompetansedeling. Lurer du på om du er den rette og kan søke? Kontakt oss gjerne for en uformell prat.

Vi satser på Nordvestlandet, og vi vil satse på deg!

Kontorsted er Spjelkavik.

Søk her

Søk innen 1. februar 2023

Arbeidsgiver
Sparebanken Møre
Kontaktpersoner

Elisabeth Blomvik

Leder divisjon Personmarked
  • 415 54 195

Anton Flåen

Personalsjef
  • 995 00 260