FEM GANGER PÅ PODIET Juni Sætervik Sanna Nordang Emma Farstad Synne Steinsrud og Aida Kapetanovic i Navaria UB var fem gangen på podiet under NM for ungdomsbedrifter i dag Foto Ogne Øyehaug
SATSET: I fjor fikk ungdomsbedriften Navaria fra Molde Videregående Skole sølv i NM for Ungdomsbedrifter. I morgen kommer de til Romsdalskonferansen for å fortelle hvordan de har tatt ideen om bedre sjøkart videre. Foto: Ogne Øyehaug
Nytt

Rekorddeltagelse på Romsdalskonferansen

320 påmeldte når Molde Næringsforum samler næringslivet i Romsdal.

27.09.2023

Årets påmelding er ny rekord, sier daglig leder Britt Flo i Molde Næringsforum, foran Romsdalskonferansen 2023 i Molde i morgen, torsdag 28. september.

Blant innlederene på konferansen er Navaria, en bedrift som springer ut fra ungdomsbedrift-satsingen til Molde Videregående skole. I fjor fikk bedriften andreplass i NM for ungdomsbedrifter, men sin ide om å lage bedre og mer detaljerte sjøkart. Noen av deltagerne tok ideen videre, og de kommer til konferansen for å fortelle om ideen og erfaringene fra satsingen så langt.

Molde Videregående skole er en av skolene på Nordvestlandet som satser mest på entreprenørskap og deltagelse i konkurranser og arrangementer i regi av Ungt Entreprenørskap. På Romsdalskonferansen skal skolen presentere hvordan den jobber.

Blant innlederne er også Kristin Clemet, tidligere Høyre-politiker, nåværende leder for tankesmien Civita og Sparebank 1 Markets sjeføkonom Harald Magnus Andreassen og Eiving Reiten, tidligere Hydrosjef, Sp-politiker og nårværende styreleder i Kongberg Gruppen.

Les oversikt over innlederne på konferansen her

Publisert: 27.09.2023 11:34

Sist oppdatert: 27.09.2023 11:35

Mer om