Ny jobb

Geir Ingebrigtsen

Er ny økonomidirektør i Ava Ocean.

12.10.2022
Geir Ingebrigtsen smaller

- Jeg er kjempefornøyd med å være på plass og gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Vi er et selskap med en fantastisk visjon, og det blir veldig spennende å være med å bygge opp Ava Ocean fremover. Potensialet til selskapet er helt unikt, sier Ingebrigtsen, sier Geir Ingebrigtsen i en pressemelding.

Ålesundbaserte Ava Ocean, som nylig endret navn fra Tau Tech, har utviklet teknologi som muliggjør presisjonshøsting av sjømat fra havbunnen uten å skade økosystemene der. Denne høsten skriver de sjømathistorie når de skal høste haneskjell i Barentshavet for første gang på 30 år.

For Ingebrigtsen representerer Ava Ocean et nytt og spennende kapittel og nye utfordringer. Han kommer fra jobben som Chief Financial Officer (CFO) i fiskeforedlingsleverandøren Optimar, og har i tillegg med seg solid erfaring fra flere år i samme stilling i skipsverftskonsernet Vard.

Ingebrigtsen startet i jobben i oktober og vil ha base ved kontoret i Ålesund.

- Første prioritet blir å få på plass gode rutiner og prosesser for økonomiarbeidet i et raskt voksende selskap, men jeg ser også frem til å jobbe med kommersiell vekststrategi og hvordan vi skal gjøre Ava Ocean til en norsk og internasjonal suksesshistorie, sier Ingebrigtsen.

Publisert: 12.10.2022 01:04

Sist oppdatert: 11.01.2023 10:21

Mer om