Ny jobb

Nils Flatmark

Norsk mester i Kokkekunst til Storfjord hotell.

14.04.2023
Bilde Nils

Nils Flatmark er ansatt i rollen som Executive Head Chef & Food and Beverage Manager på Storfjord Hotel. Flatmark er norsk mester i Kokkekunst, regjerende norsk og nordisk Grønne Kokk og medlem av det norske Kokkelandslaget.

Nils Flatmark er 26 år fra Trondheim som startet sin kokkekarriere som lærling hos Arne Brimi på Vianvang. Her ble han kjøkkensjef på Brimibue før Britannia Hotel kapret kokketalentet og han ble ansatt som Souchef.

Flatmark er verdens første Nordic Green Chef, er tildelt San Pellegrino Social Responsiblity award og hederstegnet Cordon Bleu. Sammen med Kokkelandslaget har han vunnet gull i OL og er styremedlem i Norske kokkers landsforening.

- Vi på Storfjord Hotel synes det er utrolig spennende å ha fått Nils med på laget som Executive Head Chef og leder for våre mat og drikkekonsepter. Han blir en del et sterkt faglig team som deler samme visjoner og ambisjoner for hva gode mat og drikkeopplevelser skal være. Å formidle mat og drikke som godt norsk håndverk er en viktig del av vår kulturhistorie og opplevelsen av Storfjord Hotel, sier hotelldirektør Benthe Langeland, i en pressemelding.

Publisert: 14.04.2023 15:27

Sist oppdatert: 19.04.2023 11:15