Salmon evolution montasje håkon andre berg kar med vann foto marius salmon evolution 11
NYTT SALGSSELSKAP: Salmon Evolution-sjef Håkon Andre Berg er i ferd med å bygge opp et salgsapparat i Ålesund. Foto: Marius Rosbach/Salmon Evolution
Nytt

Bygger salgsselskap fra Ålesund

Salmon Evolution har ansatt fem i teamet så langt.

Marius Rosbach
06.10.2022

Salmon Evolution bygger sitt første landbaserte oppdrettsanlegg på Indre Harøy, som blir blant de største i Europa.

Samtidig er selskapet i full gang med å bygge opp et eget salgsselskap med base i Ålesund. Lakseoppdretterne har allerede kontor i Ålesund fra før, men er nå blitt flere ansatte på salgssiden.

Fem ansatte i salgsselskap
Datterselskapet Salmon Evolution Sales ble opprettet i slutten av august, og Bertil Oscar Salen er nå ansatt som slagssjef for Norden og Europa.

– Vi ønsker en aktiv tilstedeværelse i markedet, og har etablert Salmon Evolution Sales for å kunne bygge sterke langsiktige relasjoner og partnerskap med kunder som ønsker landbasert laks, forteller Frode Roaldsnes til nettstedet Landbasedaq.no.

I tillegg til Salen er det ansatt fire personer, inkludert Roaldsnes som kommersiell direktør.

Snart klar for første slakt
Salmon Evolution meldte tidligere i uka at veksten for fisken i anlegget fortsatt viser en god utvikling.

Gjennomsnittlig vekt for det andre kullet med småfisk som ble satt ut i juli, er nå anslått til rundt 710 gram, opplyste selskapet i en børsmelding.

Det første kullet er anslått å ha en vekt på 3,3 kilo i snitt, og er nå fordelt på to tanker. Første slakting er planlagt i slutten av oktober eller starten av november.

Publisert: 06.10.2022 15:04

Sist oppdatert: 06.10.2022 15:03

Mer om