Bygger stoerre finansmiljoe i A Alesund
Ålesund: Daglig leder Admit Regnskap Vibeke Haagensen regiondirektør SB1 Regnskapshuset Hege Karete Hamre, adm. dir. SB 1 Regnskapshuset Jon Havdal. styremedlem Admit Torstein Stavseng, eier og gründer Admit Terje Græsdal, eier Admit Jan-Peter Mork og styreleder Admit Arne Mehl.
Nytt

Bygger større finansmiljø i Ålesund

Sparebank 1 Regnskapshuset slår seg sammen med Admit Regnskap og Admit Systemer.

22.03.2018
- Med det tar vi et stort skritt videre mot å bygge et framtidsrettet, robust miljø innenfor økonomi- og it-tjenester i Ålesund, sier adm. dir Jon Havdal i SpareBank 1 Regnskapshuset, i ei pressemelding.
- Admit har flere ben å stå på, og sånn sett passer vi som selskap veldig godt sammen. Begge har vi fokus på rådgivning og moderne teknologi, sier Arne Mehl, styreleder i Admit.

15 årsverk

Admit-selskapene teller om lag 15 årsverk. I pressemeldingen blir det vist til at selskapene var tidlig ute med nye løsninger og bruk av teknologi, og har blant annet hatt IT-Ingeniører på lønningslisten lenge.
Det blir vist til at Admit har mange forretningskunder både i og utenfor Ålesund der teknologi og automatiserte prosesser står sentralt, og med SpareBank 1 Regnskapshuset på laget er målet at avdelingen i Ålesund være solid nok til å håndtere de største og mest komplekse kundene i regionen, samtidig som de små og mellomstore selskapene vil være svært viktige og utgjøre majoriteten av kundemassen.
- Ved å bygge et selvgående miljø på Sunnmøre innenfor flere kompetanseområder, kan vi stille opp med et vidt spekter av tjenester. Alt fra å hjelpe ildsjelene til å få fotfeste, til å bistå veletablerte selskap med deres behov for regnskapsnære tjenester, tekniske integrasjoner eller innfløkte skattespørsmål, sier regiondirektør Hege Hamre i SpareBank 1 Regnskapshuset.

Videre vekst

Hun har ansvaret for regnskapshusets seks kontorer og 70 ansatte på Sunnmøre, og forsikrer at den sterke veksten vil fortsette framover.
Admit vil flytte til SpareBank 1 Regnskapshusets lokaler på St. Olavsplass. Det blir en avdeling med over 20 ansatte som jobber med teknologi og regnskap.
SpareBank 1 Regnskapshuset SMN er totalleverandør av økonomiske tjenester innen forretnings- og landbruksregnskap samt eiendomsforvaltning. Selskapet er en av de tre største aktørene i regnskapsbransjen i Norge og teller 420 ansatte.

Publisert: 22.03.2018 07:08

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:19