Dobler Teft Lab satsing
OFFISIELT ÅPNET: Administrerende Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre, viserektor Annik Magerholm Fet ved NTNU Ålesund og fylkesordfører Jon Aasen klipper snoren som markerer offisiell åpning av forskningssatsingen Teft-Lab, som skal forske på spørsmål i skjæringspunktet mellom økonomi og teknologi.
Nytt

Dobler Teft-Lab-satsing

Teft-Lab får dobbelt så mange doktorgradsstipendiater som planlaget. Åpnet i dag.

29.05.2018
Da Sparebanken Møre i fjor høst varslet en gave på 20 millioner kroner til et fireårig forskningsprogram ved NTNU i Ålesund var planen å finansierer tre doktorgradsstudenter. Nå blir det seks, etter at NTNU selv har økt satsingen på Teft-lab.

Teft-Lab har fått lokaler i Ålesund Kunnskapspark-bygget ved NTNU i Ålesund.
I dag ble den åpnet i en snorklippingsseremoni der adminstrerende direktør Trond Lars Nydal i Sparebanken Møre, viserektor Annik Magerholm Fet ved NTNU Ålesund og fylkesordfører Jon Aasen sto for klippingen.

Økonomi og teknologi

Teft-Lab skal forske på på tenester, innovasjon, entreprenørskap, finans og teknologi. Det er kryssningen økonomi og teknologi som er stikkordet.
Mari Liavaag Holm er en av doktorgradstipendiatene som skal holde til på Teft-Lab og har ogås ansvaret for å koordinere arbeidet i Teft-Lab.
Hun sier forventingene er at det oppstår gevinster ved at flere doktorgradsstipendiater skal sitte sammen. Dessuten skal stipendiaten fungere som faglige veiledere for studentprosjekter og andre mindre prosjekter i Teft-lab.

Publisert: 29.05.2018 10:27

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:22