Espen Remme
SLUTTER: Ved årsskiftet har Espen Remme vært NHO-sjef i Møre og Romsdal i fire år.
Nytt

Espen Remme går av

Vil jobbe mer med bærekraft. Slutter som NHO-direktør i Møre og Romsdal.

12.09.2023

Espen Remme begynte som regiondirektør i NHO Møre og Romsdal i januar 2020. Ved årsskiftet går han av, skriver NHO Møre og Romsdal i en pressemelding.

Artikkelen blir oppdatert

- Ved årsskiftet har jeg vært regiondirektør i fire år og da har det vært naturlig for meg å tenke nye utfordringer, sier Espen Remme. Jeg har planer for hva jeg skal gjøre videre og vil komme nærmere tilbake til det i løpet av kort tid. Jeg ønsker å jobbe mer med bærekraft og prosjekter nærmere bedriftenes forretningsutvikling og har stort engasjement med tanke på å styrke norsk privat eierskap, sier Remme pressemeldingen.

Lyser ut stilllingen
Ifølge pressemeldingen starter NHO umiddelbart arbeidet med å finne en erstatter.

- Espen Remme har vært en engasjert og tydelig regiondirektør som har samarbeidet bredt for å styrke bedriftene i Møre og Romsdal. Han har også bidratt på en god måte i NHOs arbeid for å styrke privat norsk eierskap og bærekraftarbeidet vårt. Jeg er glad for at Remme har sagt seg villig til å bidra i en overgangsperiode frem til ny regiondirektør er på plass på nyåret, sier områdedirektør for regioner i NHO Gjermund Løyning i pressemeldingen.

Publisert: 12.09.2023 12:24

Sist oppdatert: 12.09.2023 12:53