Fann suksessoppskrifta mot korona
Ferdiglaga kvardagsrettar berga Kokk´n Roll gjennom 2020.
Sivert Hasund og Ole Christian Sivertstøl var så vidt komne i gang i nye lokale ved ferjeleiet på Hareid før koronaepidemien kom i fjor.
2020 blei likevel eit godt år for dei to, som no også har ein lærling tilsett.
- Det har utvikla seg ganske bra, men det har vore mykje opp og ned og store utfordringar, seier Sivert Hasund.
Kokk´Roll as | ||
Tal i mill. kroner | 2020 | 2019 |
Driftsinntekter | 3,1 | 1,0 |
Driftsresultat | 0,3 | 0,2 |
Resultat før skatt | 0,3 | 0,2 |
Suksessoppskrifta
For Kokk´n Roll blei oppskrifta for klare seg i eit år der det blei færre cateringoppdrag til lag og arrangement, å satse på kundar som ville ha med seg ein nesten ferdi middag heim.
Kokk´n Roll lagar kvardagrettar, pakka i plastposar. som blir henta av kundane i Fjord1 sine tidlegare lokale i Terminalbygget på Hareid og varma opp heime.
- Dei skal klare det meste berre med ei panne med vatn, seier Hasund.
Omlag 65 prosent av driftsinntektene i fjor kom frå sal av ferdigmat som kundane henta sjølve, anslår han.
Inn i Snorrebuda
I år har Kokk´n Roll også kjøpt aksjemajoriteten i Snorrebuda Mat og Vinhus i Ulsteinvik.
Selskapa skal drivast som to uavhengige selskap ifølgje Hasund.
Publisert: 12.03.2021 05:55
Sist oppdatert: 12.03.2021 00:14