Losen foto Kristin Stoylen
DESIGN: Fra Losen-kontoret på PIR-bygget i Ålesund. Fra venstre Agnete Rønning Måseidvåg, Guro Synes og Ida Bergersen. Foto: Kristin Støylen
Nytt

God vekst for nytt designbyrå

Losen Studio med god vekst og jakter flere ansatte.

06.03.2023

- Losen har eksistert i ganske nøyaktig to år og det er godt å legge tilbake et år som har vært bedriftens første heile driftsår. Dermed beviser vi at vi er en stødig aktør i regionen, og det er kjekt med tanke på at vi er i en fase der vi søker nye loser om bord.

Det sier partner og designer Guro Synes etter at hun sammen med Agnete Rønning Måseidvåg startet det nye designbyrået i Ålesund. De to hadde da mer enn tretti års erfaring fra bransjen, blant annet fra Elle Melle og Havnevik.

I sitt første heile driftsår omsatte selskapet for 5,9 millioner kroner, og resultatet før skatt endte på 0,9 millioner.

Losen Studio
Årsresultat (i mill kr) 2022 2021
Driftsinntekter 5,9 2,7
Driftsresultat 0,9 0,1
Resultat før skatt 0,9 0,1

Allsidig kundegruppe
På kundelisten står selskap som Nortel, Sparebanken Møre, Brennevinsgrova og Norbruk.

- Vi har siden oppstart hatt tette og gode samarbeid med spennende merkevarer i regionen. Å bygge sterke merkevarer er ikke gjort over natta, så langsiktige og gode strategiske løp mot mål er en motivasjon vi deler med kundene, sier Synes.

Ho opplyser at kundegruppen er allsidig i næring.

- Det er en fordel – både for oss og kundene. Vi drar nytte av kunnskap innenfor flere grener, samtidig som arbeidsdagen blir variert og kjekk.

Gode rådgivere
Ho understreker at å forvalte en merkevare krever sitt.

- Det er mange kommunikasjonsflater som skal dekkes. Å være gode rådgivere er en viktig del av jobben vår. Strategisk og langsiktig rigging gir helhet og verdi, og målene blir da enklere å nå. Vi kan med stolthet si at våre kunder er i vekst.

Losen driftes av Agnete Rønning Måseidvåg og Guro Synes. I april 2021 ansatte Losen Ida Bergersen, og Synes opplyser at i år i skal det ansattes enda flere losere ombord.

Selskapet er eid av Måseidvåg og Synes, med 50 prosent hver.

Publisert: 06.03.2023 05:00

Sist oppdatert: 30.01.2024 10:17

Mer om