Han er Norges nest stoerste ledertalent
LEDERTALENT: Trond Vadset Veibust i Ekornes-selskapet IMG Group gjorde det skarpt i lederkåringen arrangert av E24.no. 
Nytt

Han er Norges nest største ledertalent

– Fjær i hatten for Ekornes-konsernet, sier Trond Vadset Veibust i IMG Group etter at han og én annen Ekornes-topp gjorde det sterkt i kåring av Norges største ledertalenter.

Marius Rosbach
09.12.2019
I helga ble det klart at Trond Vadset Veibust fra IMG Group kom på 2. plass i av de største ledertalentene i landet, bak Krisztina Horvath i Ferd.
IMG Group er en del av Ekornes-konsernet med hovedkontor i Sykkylven. En annen leder i møbelkonsernet, Fredrik Ødegård Nilsen, ble kåret til årets brobygger i den samme kåringen.
– Det er alltid morsomt å bli lagt merke til. Så er det veldig hyggelig at Ekornes har to personer som gjør det godt i en slik kåring. Det er en fjør i hatten for konsernet, og tyder på at det gjøres noe riktig, sier Veibust til NETT NO.

Produserer i Litauen og Asia

Veibust er senior visedirektør med ansvar for for operasjonell drift og finans i IMG Group. IMG kom inn i møbelkonsernet gjennom et oppkjøp for noen år tilbake. Produktutviklingen skjer i Sykkylven, mens møblene lages ved fabrikker i Litauen, Thailand og Vietnam.
Veibust omtales som en drivkraft for å skape forbedringer på alle forretningsområder og er statsautorisert revisor utdannet ved Norges Handelshøyskole.

Brobygger til nye eiere

Fredrik Ødegård Nilsen som ble, har ansvaret for den overordnede strategien hos Ekornes og leder flere prosjekt på tvers av forretningsenhetene.
Han omtales som en viktig brobygger mellom Ekornes og de nye kinesiske eierne i Qumei Home Furniture Group.

Les også:





Publisert: 09.12.2019 14:27

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:47