Her jakter de flere ingenioerer
VALDERØYA: Optimar Stette har salgssuksess, og søker etter åtte nye ansatte, i hovedsak ingeniører.
Nytt

Her jakter de flere ingeniører

Optimar Stette går motstrøms og søker etter ingeniører.

19.05.2016
- Vi satser stort og spesielt innen innfrysing har vi flere spennende prosjekt på gang som gjør at vi trenger folk, og da spesielt flere ingeniører, sier teknisk sjef Erik Westre i Optimar Stette i en pressemelding.
På grunn av stor aktivitet og ordreinngang er det behov for flere dyktige medarbeidere i Optimar Stette. Selskapet annonserte for få dager siden ikke mindre enn åtte ledige stillinger på en gang, og flere kan det bli.
Optimar Stette skal levere fryseløsninger og robotpalleterings-løsninger til en verdi av 24 millioner kroner og fabrikken skal leveres i løpet av få måneder.

Viktig kontrakt

I en tid der mange bedrifter må permittere og si opp ansatte går det motsatt vei for Optimar Stette.
- Det største prosjektet vi har på trappene innen dette området er en fabrikk solgt til verdens 5. største matproduserende selskap Campofrio FGH, sier Westre.
- I tillegg skjer det veldig mye innen fiskeri og oppdrett.
- Vi har i løpet av kort tid solgt fabrikkløsninger til båter og landannlegg til en verdi av 240 millioner kroner med levering i løpet av 2016 og 2017, sier Westre i pressemeldingen.

Lusekamp

Han opplyser at OptiLice har gjort braksukess fordi den har vist seg å være utrolig effektiv for å bekjempe lakselusa uten at det ifølge selskapet går på bekostning av verken fisken eller miljøet.
Optimar Stette er en av verdens fremste innovasjonsbedrifter innen fiskehåndteringsutstyr til havs og på land. Bedriften utvikler produkter som automatiserer håndtering av fisk, fra fisken kommer opp av havet til den er ute hos forbruker.
Totalt omsetter bedriften for 500 millioner i året og har til sammen over 200 ansatte i Norge, Spania og USA.
Vi har i løpet av kort tid solgt fabrikkløsninger til båter og landannlegg til en verdi av 240 millioner kroner

Publisert: 19.05.2016 15:57

Sist oppdatert: 28.04.2021 09:49

Mer om