Jakter nye kollegaer
REKRUTTERINGSARENA: Jeanette Johnsen og Martin Blom fra GJ Machine på Gründerdagen/Fylkesmesterskapet for studentbedrifter. Arrangementet varer fra i formiddag til ut på kvelden i dag, onsdag 10. april.
Nytt

Jakter nye kollegaer

Martin Blom og Jeanette Johnsen bruker Gründerdagen til rekruttering.

10.04.2019
- Vi er et lite firma som driver spennende arbeid, mye ny teknologi. Vi har lyst til til å automatisere industrien ved hjelp av roboter og automatisering, sier automasjonsingeniør Martin Blom.
Han har arbeider i GJ Machine i ett år, og begynte der etter å ha fullført bachelorstudiene i automatisering ved NTNU i Ålesund. I dag er han tilbake for å finne nye kollegaer på den kombinerte Gründerdagen/Fylkesmesterskapet for studentbedrifter.

Flere jobber

- Vi er på jakt etter dyktige folk, gjerne flere, sier Blom, som selv ble rekruttert rett fra studiene.
I dag har GJ Machine i Skodje ni personar på lønningslisten.

Uttak til NM

Fylkesmesterskapet for studentbedrifter er kvalifiseringskonkurransen til NM for studentbedrifter.
Fire studentbedrifter, alle fra NTNU Ålesund, konkurrerer om å få bli med i NM for studentbedrifter, et arrangement som skal stimulere studenter som vil starte egne bedrifter.
I fjor fikk studentbedrifter frå NTNU Ålesund andre og tredjeplass i studentbedrift-NM, i 2017 kom AgriMare Bio på førsteplass og ble også nummer to i Europamesterskapet for studentbedrifter.

Publisert: 10.04.2019 10:19

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:33