Nytt
Julesesongen er i gang
Hos Laila og Oddbjørn Hole er julen alt i gang.
07.10.2015
Sommerens grillsesong ble ikke noe å skryte av, men utover høsten har Hole Kjøtt tatt igjen det tapte.
- Pr. i dag ligger vi ganske bra an, sier styreleder og medeier Oddbjørn Hole. Sammen med sin kone, Laila Oldeeide Hole driver han Hole Kjøtt i Keiser Wilhelmsgate i Ålesund.
- Vi er inne i en hektisk sesong, der vi tar inn råstoff til pinnekjøtt. Vi har rett og slett begynt på julesesongen, sier Hole.
Og de gjør det godt.
Hole Kjøtt har en resultatmargin (resultat før skatt i prosent av driftsinntektene) på over 10 prosent både i 2014 og 2013, mens Roger Brudevoll ikke har vært under 15 prosent siden 2007.
Tredjemann, Kenneth Dalen, driver butikken som enkeltmannsforetak og oppgir ikke tall, men sa i fjor at han hadde tall på linje med Hole.
- Pr. i dag ligger vi ganske bra an, sier styreleder og medeier Oddbjørn Hole. Sammen med sin kone, Laila Oldeeide Hole driver han Hole Kjøtt i Keiser Wilhelmsgate i Ålesund.
Startet på pinnekjøttet
Bedriften, men ni ansatte, er i gang med forberedelsene til neste høysesong.- Vi er inne i en hektisk sesong, der vi tar inn råstoff til pinnekjøtt. Vi har rett og slett begynt på julesesongen, sier Hole.
God butikk
Sammen med Brudevoll Kjøtt i Ulsteinvik og Kenneth Dalens kjøttbutikk i Apotekergata i Ålesund utgjør ekteparet Hole de tre aktørene i nisjen frittstående kjøttforretninger på Nordvestlandet. De selger ferskt kjøtt og egenprodusert spekemat, pølser og andre kjøttvarer.Og de gjør det godt.
Hole Kjøtt har en resultatmargin (resultat før skatt i prosent av driftsinntektene) på over 10 prosent både i 2014 og 2013, mens Roger Brudevoll ikke har vært under 15 prosent siden 2007.
Tredjemann, Kenneth Dalen, driver butikken som enkeltmannsforetak og oppgir ikke tall, men sa i fjor at han hadde tall på linje med Hole.
Publisert: 07.10.2015 05:59
Sist oppdatert: 09.07.2021 09:40