Langset ny leder for The North West
NY JOBB: Gjermund Kvernmo Langset skal lede The North West framover. 
Nytt

Langset ny leder for The North West

– Drømmejobben, sier den tidligere studentlederen om sin nye stilling.

Marius Rosbach
07.10.2019
Gjermund Kvernmo Langset er ansatt som ny daglig leder i The North West og starter i jobben i midten av oktober.
– Dette er drømmejobben. The North West er det viktigste initiativet på Nordvestlandet på lang tid, og dette er noe jeg er veldig gira på å få bidra til, uttaler han i en pressemelding sendt ut mandag.

– Mangfold, innovasjon og bærekraft

Langset har tidligere vært leder for Studentparlamentet i Ålesund. Da ledet han studentorganisasjonen til å bli en samfunnsaktør og medspiller som tok del både i aktiviteter i det offentlige, næringslivet og akademia. En del av jobben var også å arrangere en stor universitetskonferanse med mange hundre studenter, ansatte, politikere og andre interessenter. Dette er erfaringer Gjermund Kvernmo Langset vil ta med seg inn i jobben med The North West.
– Hjertesakene mine er mangfold, innovasjon og bærekraft. Det er noe jeg virkelig ser fram til å jobbe med. Bærekraft er selve bakteppet for The North West, og bredden i det gjør at det er mulig med stor variasjon av arrangement og ulike mennesker å involvere, sier Langset.
Etter tiden i studentparlamentet har Kvernmo Langset tatt master i ledelse, vært involvert i ulike gründerbedrifter og hatt ulike styreverv – hele tiden med en tydelig profil knyttet mot bærekraft.

Vil bli nasjonal møteplass

Styreleder i The North West, Turid Humlen, gleder seg til å ta fatt på samarbeidet med Gjermund Kvernmo Langset.
– Vi har fått en daglig leder med stort nettverk og sammensatt erfaring både fra akademia og næringslivet, og nå er vi klare til å utvikle The North West videre sammen med han og skape en nasjonal møteplass for smart og bærekraftig utvikling av regioner, som involverer både næringslivet, akademia, kulturen og offentlig sektor.
Humlen sier de alt er godt i gang med å legge strategier og planer for neste The North West 2020, som blir arrangert 23.-25. april i 2020.

Publisert: 07.10.2019 08:31

Sist oppdatert: 08.07.2021 15:31

Mer om