Lover ny messe om to aar
STARTA PÅMELDING: Dagleg leiar Geir Østensen, prosjektleder Monika Isaksen og styreleder John Breivik venter at Blue Fish blir større om to år.
Nytt

Lover ny messe om to år

Like før messen stengte dørene startet Blue Fish påmeldingen til neste messe om to år.

05.09.2019
- Vi har fått tilbakemelding om at det har vært de riktige og viktige folkene her, sier Monika Isaksen, prosjektleder for fiskerimessen Blue Fish.
Klokken 16 i dag, torsdag 5. september, stengte dørene for den andre Blue Fish-messen.
Over 100 utstillere har vært med. Nesten gang regner arrangøren med enda flere. Første gang messen ble arrangert, i 2017, var det cirka 60 utstillere.

Jobbe mot utlandet

Til neste messe skal det jobbes aktivt for å rekruttere flere utstillere og besøkende fra utlandet.
I år har det kommet av dei seg selv, men målet er å få opp utenlandsandelen - både for at utenlandske bedrifter kan treffe sine kunder her og for at norske bedrifter blant utstillere ogås kan nå utenlandske kunder i Ålesund.

Kan utvide

Ved starten av messen sa Geir Østensen, daglig leder i arrangørselskapet Arena Norway, at Sparelbanken Møre Arena har kapasotet til flere utstiller.
Dessuten er det muligheter for å bruke arealet utenfor hallen, eventuelt også reise midlertidige telthaller der.
Fiskerimessen skal arrangeres annethvert år, de årene den internasjonale fiskerimessen Nor Fishing i Trondheim ikke arrangeres.
I tillegg til fiskerimessen er målet å etablere et annet arrangement i Ålesund som kan alternere med Blue Fish. Blir det noe av vil det eventuelt skje fra 2022.

Publisert: 05.09.2019 16:29

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:39