I stedet for å avlyse hele greia da koronaepidemien kom valgte Klemetsen og kollegaene bak Den norske matfestivalen i Ålesund å finne alternative arrangementer i år.
De store inntektsgivende arrangementene er borte i år, men det betyr også reduserte kostnader.
Klemetsen tok over som leder for festivalen i januar i år, og har nettopp lagt frem et 2019-regnskap som viser inntektsøkning og overskudd. (se tabell - på mobil finner du den nederst på siden).
-I fjor arrangerte vi en stor og fullsatt «Kulinarisk festaften» i forbindelse med festivalen. Da dette ikke er mulig i år, fikk vi idéen om å sette i gang et samarbeid for å fronte byens mange fantastiske restauranter og kjøkkener, sier leder Trine Klemetsen i en pressemelding.
De store inntektsgivende arrangementene er borte i år, men det betyr også reduserte kostnader.
Klemetsen tok over som leder for festivalen i januar i år, og har nettopp lagt frem et 2019-regnskap som viser inntektsøkning og overskudd. (se tabell - på mobil finner du den nederst på siden).
Alternative arrangement
I år har festivalen tre ulike arrangement; tre lørdager med lokalmat-torghandelen i Korsa-tunnelen i Ålesund sentrum, et samarbeid med flere av byens restauranter som lager en egen Matfestival-meny og en serie med matttips som presenteres på sosiale medier.-I fjor arrangerte vi en stor og fullsatt «Kulinarisk festaften» i forbindelse med festivalen. Da dette ikke er mulig i år, fikk vi idéen om å sette i gang et samarbeid for å fronte byens mange fantastiske restauranter og kjøkkener, sier leder Trine Klemetsen i en pressemelding.
Publisert: 08.09.2020 13:24
Sist oppdatert: 10.02.2021 15:02