Metapod i finale med lokalt samarbeid
VIDEO-PITCH: Daglig leder Fredrick Darien i Metapod i videoen som er lagd av et annet Ålesund-selskap, LD Studio.
Nytt

Metapod i finale med lokalt samarbeid

Metapod vil vinne «Top 100 Video Pitches» under Oslo Innovation Week - og det gjøres med en lokalprodusert video. 

Marius Rosbach
22.09.2020
Ålesund-baserte Metapod er blant de utvalgte til «Top 100 Video Pitches» under Oslo Innovation Week. Konkurransen skjer via en plattform som skal hjelpe oppstartsselskaper til å møte mennesker som kan bidra på ulike måter.
Oppstartsselskapet som er sprunget ut av NTNU/ÅKP-miljøet ved Campus Ålesund, skal starte opp produksjon av protein fra insekter til fiskefor.

Samarbeid med lokalt firma

I konkurransen er Metapod under «ocean-kategorien og vinneren kan sikre seg 300.000 kroner til selskapet. Ålesunderne presenterer seg ved hjelp av en tre minutter lang som er laget av et annet lokalt firma - LD Studio.
Kreativ leder Georg Deocariza i ålesundbedrifta omtaler det hele som et «kult lokalt samarbeid», og LD Studio har sponser videoproduksjonen. Selve finalen går av stabelen tirsdag og det hele strømmes direkte på nett.
– Vi holder akkurat nå på å sette opp et live-scenario fra ÅKP, slik at vi kan streame en skikkelig kul live-video derfra. Nå går vi sammen inn for å vinne konkurransen, legger han til.
(ekstern lenke)

Allerede sikret salgsavtale

Tidligere i sommer kunne Metapod annonsere en verdifull avtale med Salmon Group, som vil kjøpe alt selskapet klarer å produsere de første årene. Selskapet er nå klare til å starte opp drifta i fabrikklokalene.
Da daglig leder Fredrick Darien i Metapod fra Sparebankstiftelsen SMN i juni, fortalte han at de opplevde voldsom interesse.
– Det er veldig mange som nå har innsett verdien av dette og vil være med på reisen. Foreløpig har vi takket for interessen også får vi se hva som skjer videre, sa han til NETT NO den gang.

Les også:




Vi holder akkurat nå på å sette opp et live-scenario fra ÅKP, slik at vi kan streame en skikkelig kul live-video derfra

Publisert: 22.09.2020 09:04

Sist oppdatert: 13.07.2021 09:39

Mer om