Victoria Lund Community Manager Pir Cowork Anja Solevågseide medgründer Pir Cowork og investor Pir Invest Erik Westre investor og styreleder Pir Invest foto Pir
NY MØTEPLASS: Fra venstre; Victoria Lund, Community Manager Pir Cowork - Anja Solevågseide, medgründer Pir Cowork og investor Pir Invest - Erik Westre, investor og styreleder Pir Invest. Foto: Pir Invest
Nytt

Ny møteplass for gründere og investorer

Pir Invest og Pir Cowork står bak.

02.06.2023

Under navnet "Fund" inviterer Pir Invest og Pir Cowork i Ålesund til fire årlige samlinger der investorer kan møte oppstarts- og vekstselskap for å bygge nettverk og utveksle erfaringer.

- Vi lanserer Fund fordi vi har troen på at gjennom god delingskultur vil flere kunne engasjere seg i å bygge neste generasjons næringsliv. Vi mener også at det er viktig å synliggjøre variasjoner av selskaper i vår region, med et bredt spekter av kompetanser og bidrag til verdiskaping, sier daglig leder Anja Solevågseide i Pir Invest i en pressemelding.

Selskapspresentasjoner
Fund skal være en uformell møteplass med fire årlige samlinger, der deltakerne blant annet før selskapespresentasjoner.

Åpningsmøtet er 6. juni og der skal Bagid, Reknes og Tikkio presentere seg. Møtet er lukket for media.

- Pir Invest var i sin tid etablert for at gründere som har hatt suksess ville gi noe tilbake til miljøet på Nordvestlandet, og bidra til å skape flere nye arbeidsplasser. Vi får mange henvendelser fra spennende selskaper, og det er derfor etterlengtet at vi nå får en samlingsplass hvor vi nå kan koble investorer sammen med hverandre og med selskaper som er i markedet for kapital sier styreleder Erik Westre i Pir Invest i pressemeldingen.

Publisert: 02.06.2023 12:39

Sist oppdatert: 21.10.2023 08:52

Mer om