Frank Victor Valderhaugstrand
ÅLESUND: Ulla Hay, fylkesaksjonsleder for TV-aksjonen NRK, Frank Victor Valderhaugstrand, primus motor og daglig leder for B2B Arena, og Anja Solevågseide, daglig leder for PIR Cowork.
Nytt

Næringslivsdugnad for TV-aksjonen

I dag blir blir bedrifter ringt opp for å gi sitt bidrag til TV-aksjonen.

20.10.2021

- Disse ringedugnadene er næringslivets bøsser. I en hektisk hverdag uteblir de aller fleste bidrag dersom man ikke bli oppringt. Når man ser hvor stor givergleden faktisk er skjønner man hvor viktige disse dugnadene har blitt, sier primus motor og daglig leder i B2B Arena, Frank Victor Valderhaugstrand, i en pressemelding.

For sjuende året på rad arrangerer B2B Arena næringslivsdugnad på vegne av Ålesund kommune til inntekt for TV-aksjonen NRK. Dugnaden går ut på at en rekke sentrale personer fra organisasjons- og næringsliv samles for å ringe til lokale bedrifter, som igjen oppfordres til å gi penger til TV-aksjonen, der pengene går til Plan sitt arbeid for å bekjempe barneekteskap.

Solid bidrag

Frank Victor Valderhaugstrand forteller at alt ligger til rette for nok et solid bidrag til TV-aksjonen.

- I år har vi gleden av å få samarbeide med Anja Solevågseide og Pir Cowork. Hun inviterer oss opp til byggets fantastiske 6. etasje hvor forholdene er perfekte for en skikkelig god dugnadsøkt. I tillegg bidrar Dampsentralen med en god lunsj til alle involverte.

Anja Solevågseide på sin side er veldig glad for muligheten.

- Vi har virkelig lagt merke til arbeidet som Frank Victor og B2B Arena har lagt ned for TV-aksjonen år etter år. Det var derfor veldig hyggelig å bli spurt om vi ønsket å være vertskap for årets næringslivsdugnad, noe vi selvfølgelig takket ja til! Nå gleder vi oss skikkelig til å stå sammen for en sterk og veldig viktig sak, sier en Solevågseide.

Selve ringedugnaden foregår onsdag 20. oktober mellom klokken 12:30 - 14:30 og oppfordringen til lokale næringslivsledere er klar.

Publisert: 20.10.2021 10:11

Sist oppdatert: 20.10.2021 12:08