Populaert med sjoemat i A Alesund
SJØMAT: Godt sal av sjømat for Fisketorget Delikatesse. Her Anita Rogne (t.v.) saman med Mariel Olsen. Foto: Kjetil Haanes
Nytt

Populært med sjømat i Ålesund

Fisketorget Delikatesse øker omsetningen for fjerde året på rad.

15.07.2019
- Utviklingen er bra med tanke på omsetning. Det er solid økning både i 2017 og 2018.
Det sier daglig leder Anita Rogne i Fisketorget Delikatesse i Ålesund.
- Kombinasjonen av lokal sjømat i utsalg, restaurant og catering har blitt tatt godt i mot av ålesunderne, sier Rogne.

Har etablert Vest Sushi

Ho opplyser at selskapet har økt kapasiteten i alle avdelinger siste året.
- 2018 er første hele driftsår for restaurant og utsalgssted nummer to (Vest Sushi, red. merk), så det at begge år går i pluss må vi si oss fornøyd med.
- Videre arbeid i år blir å finjustere konseptet for å øke resultatet ved neste årsoppgjør, sier Rogne.
Selskapet ble startet i 2014 og omsatte i 2015 og 2016 for knapt seks millioner kroner.

Over 16 millioner

I 2017 gjorde omsetningen et hopp til 12 millioner kroner, og i fjor passerte sjømatsalget 16 millioner med god margin.
Selskapet har ei langsiktig gjeld på knapt en million kroner.
Sjømatkompaniet ved Fride Hove Fiskerstrand er hovedaksjonær med 34 prosent av aksjene, medan Anita Rogne har 30 prosent.
Øvrige aksjonærar er Aleksej Ablazevich og Aleksandr Sapovalis kvar med 13 posent, samt Nikolai Hovland med 10 prosent.
Kombinasjonen av lokal sjømat i utsalg, restaurant og catering har blitt tatt godt i mot av ålesunderne

Fisketorget Delikatesse

Årsresultat (i mill kr)

2018

2017

Driftsinntekter

16,6

12,4

Driftsresultat

0,5

0,2

Res. før skatt

0,5

0,2


Publisert: 15.07.2019 15:42

Sist oppdatert: 23.05.2022 16:01

Mer om