Rydder plass til mer enn dobling av staben
VIL VOKSE: Monica Gjerde Sperre og Henrik Grung i Kvale Advokatfirmas kontor i Ålesund er verter for et offshore/shipping-seminar i Fosnavåg i ettermiddag. Finner de de rette folkene kan kontoret i Ålesund bli mer enn dobbelt så stort.
Nytt

Rydder plass til mer enn dobling av staben

Kvale Advokatfirma er kommet opp i seks ansatte advokater på Ålesundskontoret og planlegger å vokse til 15.

10.09.2020
Monica Gjerde Sperre og Henrik Grung skiftet i vinter fra å være partnere i Sands, og å drive Sands-kontoret i Ålesund, til å bli partnere i konkurrenten Kvale Advokatfirma og bygge opp et Kvale-kontor i Ålesund.

Så langt har kontoret i Ålesund seks ansatte advokater og to i administrasjonen, i tillegg til at to ansatte på Oslo-kontoret sitter i Ålesund.

Plass til 15

Selskapet skal utvide kontorkapasiteten i Ålesund slik at det blir plass til 15 på kontoret, men veksten skal skje i et rolig tempo, avhengig av hvor raskt selskapet finner kvalifiserte kandidater.
- Vi har det ikke travelt sier Grung.
Foreløpig er de ansatte hos Kvale i Ålesund kommet fra Sands, slik at etableringen inntil videre ikke har økt antall forretningsadvokater i Ålesund.
En oversikt NETT NO laget i 2014 viste at det var i overkant av 20 rendyrkede forretningsadvokater i Ålesund. En ny opptelling i 2019 endte med rundt 40.

Uventet tilstrømming

Torsdag ettermiddag arrangerer Kvale et shipping/offshore-seminar i Fosnavåg for aktører i offshorerederier og tilhørende bransjer.
Forventningen var at 30-40 personer ville melde seg på, men til slutt hadde de omlag 80 påmeldte.
Oppmøtet viser et oppdemmet behov for å møtes og diskutere med hverandre, mener Gjerde Sperre.
- Det viser at det absolutt er behov for at vi kommer igang igjen, sier hun.

Publisert: 10.09.2020 15:00

Sist oppdatert: 10.02.2021 15:02