Samlet 470 paa digital konferanse
MER DIGITALT: Digitale arrangementer i regi av The North West kommer til å fortsette etter koronaepidemien, i kombinasjon med fysiske arrangementet, i følgje The North West-sjef Gjermund Kvernmo Langset.
Nytt

Samlet 470 på digital konferanse

The North Wests nettkonferanse om bærekraft samlet 470 deltagere. Blir digital også etter korona.

02.10.2020
Mellom 200 og 300 deltagere var logget på heldagskonferansen onsdag 30. september til enhver tid. I alt 470 var med på konferansen, sier leder for The North West, Gjermund Kvernmo Langset.
The North West er en organisasjon for regionutvikling, finansiert med offentlige tilskudd og sponsormidler. I år ble det ingen fysisk festival med arrangementer over flere dager.
I stedet har The North West flyttet arrangementer over på nettet, med konferansen denne uken som det hittil største arrangementet.

Tilgjenglig etterpå

-Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, sier Kvernmo Langset etter konferansen.
Når koronaepidemien er over kommer The North West kommer til å kombinere arrangementer der deltagerene møtes med at arrangement også er tilgjengelig på nett.
Å møtes ansikt til ansikt har en verdi som ikke kan hentes ut fra nettet, men fordelen med digitale arrangementer er blant annet at arrangementene er tilgjengelig også etter at arrangementet er over.

2500 besøk på stand

På The North West-konferansen denne uke kunne deltagerene kommunisere med hverandre på nettet.
De kunne også besøke og snakke med sponsorene, som har digitale stands på arrangementet. I alt 2500 besøk på standens ble registrert i løpet av arrangementet.

Publisert: 02.10.2020 14:50

Sist oppdatert: 15.03.2021 13:17

Mer om