Ser etter bedrifter paa investorjakt
ARRANGERER INVESTORMATCH: Målfrid Linde fra Nordea, Frank Støyva Emblem frå Åkp, Jon Arne Fiskerstrand fra BDO, Torodd Helland frå Nordea, Bjørn Sæther fra Converto og Håvar Risnes fra Åkp.
Nytt

Ser etter bedrifter på investorjakt

Rundt en håndfull bedrifter skal plukkes ut til å presentere seg på årets Investormatch.

10.09.2020
I november skal investerings-arrangementet Investormatch i Ålesund arrangeres for andre gang. Målet i år er å plukke ut en håndfull etablerte bedrifter som har besluttet å hente inn penger fra investorer for å sette fart på veksten.
Investormatch er et samarbeid mellom Åkp, Nordea, BDO og Converto for å spleise bedrifter på jakt etter kapital og potensielle investorer.
Investormatch ble arrangert for første gang i fjor. To av de fire bedriftene som presenterte seg der hentet inn mer kapital i fjor. I år er kravet for å komme med at bedriftene har et styrevedtak på at selskapet skal hente kapital.

Etablerte bedrifter

Investormatch er rettet mot etablerte bedrifter, som allerede er i gang, men som ønsker å vokse, og trenger penger for å finansiere veksten.
og arbeidsgruppen bak arrangementet var samlet i går for å planlegge detaljene.
Planen er å bruke oktober til å vurdere og velge ut en håndfull bedrifter som får presentere seg på arrangementet 11. november. De som blir plukket ut får to møtet med arbeidsgruppen for å få råd og hjelp med presentasjonen.
I fjor deltok 12 investorer på arrangementet, i år håper arrangøren på minst 20.

Halsebakk og Odfjell

Blant foredragsholderen på arrangementet 11. november er Kristin Odfjell, styremedlem i investeringsselskapet Farvatn Capital (som blant annet har investert i krillselskapet Rimfrost) og Roger Halsebakk, Sølvtrans-grunnlegger og eier av investeringselskapet Ronja Capital.
Kristine Odfjell tilhører den delen av Odfjellfamilien som kjemikalietankrederiet Jo Tankers for fem milliarder kroner i 2016 og etterpå blant annet satset på å investere i nye og mindre selskaper.

Publisert: 10.09.2020 06:00

Sist oppdatert: 10.02.2021 15:02