Ser framover etter koronasjokket
BYGGGET OM: Daglig leder og medeier Ann-Helen Svinø i restaurantselskapet Bro under innspurten av ombyggingen av førsteetasjen til tapasrestauranten Bryt. Underetasjen rommer restauranten Bro. De to restaurantene drives som hver sin enhet i selskapet, og er ett av grepene Svinø har gjort for å øke inntektene etter koronakrisen kom. 
Nytt

Ser framover etter koronasjokket

I sitt første hele driftsår ble Bro den største restauranten i Ålesund, viser en resultatoversikt for spisestedene i nordvest. I år kom koronaepidemien og mere til.

23.10.2020

Du er ikke innlogget

Du må være innlogget for å lese artikkelen.

Gå til innlogging

Bli abonnent på NETT NO

For å få tilgang til denne artikkelen

Standard
  • Betal med kort
  • Kun for deg
  • Månedlig trekk
  • 129,-/mnd
Bedrift
-20% Med 5 eller flere abonnenter i bedriften.
  • Betal med kort
  • Betal for tilsatte
  • Årlig trekk
  • 1 399,-/år