Stor kontrakt til Christie Opsahl
MOA: Prosjektet MidtMoa skal ferdigstilles i august 2019.  Molde-selskapet Christie & Opsahl, med avdeling i Ålesund, har fått mange kontrakter på Sunnmøre så langt i år. 
Nytt

Stor kontrakt til Christie & Opsahl

Christie & Opsahl har fått kontrakter på til sammen 320 millioner kroner i første kvartal, de fleste på Sunnmøre. - Det er generelt bra trykk i bransjen, sier de. 

Kristin Vidhammer
04.04.2017
- Vi har inngått kontrakter for 320 millioner kroner ekskl. mva kroner i første kvartal. Vi har siste ukene kontrahert flere byggeoppdrag som bidrar til å øke vår ordrereserve betydelig på Sunnmøre, sier Bjørn Idar Homlong, avdelingsleder Ålesund for Christie & Opsahl.
Han sier det generelt er godt trykk i bransjen. Prosjektene er både boliger, næringsbygg, bro etc.

Åttitalls leiligheter på Moa

De har nå blant annet fått en stor kontrakt om bygging av et åttitalls leiligheter på Moa, og som eiendomsutviklerne FinansGruppen Eiendom og Wenaas Kapital står bak.
- Kontrakta på MidtMoa-prosjektet er på ca. 190 millioner kroner ekskl. mva. Det blir et bredt spekter av leiligheter med gode kvaliteter, balkong, heis, fjernvarme og parkeringskjeller. Prosjektet ligger i umiddelbar nærhet til alle fasiliteter og kollektivknutepunkt og er en av de mest sentrale tomtene på Moa.
Prosjektet er på 12.600 kvadratmeter og med næringsbygg på bakkeplan. Arkitekt er Kibsgaard-Petersen.
MidtMoa blir snart lagt ut for salg. Byggestart er i desember i år, og prosjektet skal ferdigstilles i august 2019.

Publisert: 04.04.2017 14:10

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:07