Utsolgt paa Blue Fish
INVITERER: Sjømatanalytiker Finn-Arne Egeness er blant innlederne når banken inviterer til konferansen "Framtidas fiskerbåt" i morgen.  Konferansen er en del av fiskerimessen "Blue Fish" i Ålesund.
Nytt

Utsolgt på Blue Fish

Rundt 80 utstillere er på plass når fiskerimessen Blue Fish åpner i morgen.

29.08.2017
- Utsolgt, sier styreleder og medeier i arrangørselskapet ArenaNorway, John Breivik om etterspørselen etter å stille ut på fiskerimessen Blue Fish i Ålesund.
Blue Fish åpner i morgen, tirsdag 29. august, og går over tre dager.
Messen holdes i og utenfor Sparebanken Møre Arena i og har cirka 6000 kvadratmeter til disposisjon. I løpet at de siste ukene har de siste utstillerplassene blitt leid ut. Breivik sier de har signaler fra bedrifter som ikke rakk å bli med i år om at de vil delta neste gang.

- Vi ser at dette kommer til å bli kjempebra. Det er veldig kjekt å se at det vi har jobbet for så lenge blir det vi hadde håpet på og vel så det.

Klar for 2019

Ideen bak Blue Fish er skape en fiskerimesse som skal arrangeres annethvert år. Den skal alternere med den store internasjonale fiskerimessen i Trondheim, som også arrangeres annethvert år.
Det betyr at neste messe i Ålesund blir i 2019, og så langt er det gode sjanser for at den blir noe av.

Sponset av Nordea og Brødrene Jangaard

Brødrene Jangaard og Nordea er hovedsponsorer til arrangementet, og Nordea er også arrangør av konferansen "Framtidas fiskebåt" i morgen, tirsdag 29. august.
Tema er skips- og fangsteknologi, blant annet om hvordan det skal blir mulig å utvinne såkalte mesopelagiske arter, småfisk langt ned i næringskjeden.

Torsdag 31. august inviterer Fiskeri og havbruksnæringens forskningsfond, Sjømat Norge, Norges Sildesalgslag, Fiskebåt, Sparebank1 og Norges sjømatråd til konferansen pelagisk arena der markedet og forvaltningen av pelagiske fiskeslag (som sild, makrell og kolmule - fisk som lever oppe i vannmassen og ikke på bunnen) er tema.

Publisert: 29.08.2017 11:02

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:13