Lansering Pepperi
AVTALE: Kjell Rune Tynes og Digital Solution med viktig samarbeidsavtale med Pepperi. Foto: Digital Solution
Nytt

Viktig avtale for Spjelkavik-selskap

Digital Solution med ny B2B e-handels plattform.

13.06.2022

Spjelkavik-selskapet Digital Solution opplyser i en pressemelding at det er stor etterspørsel etter B2B e-handelsløsninger som enkelt kan integreres mot de programvarene kundene deres bruker i dag.

Selskapet har nå inngått samarbeidsavtale med den multinasjonale programvareleverandøren Pepperi, som ifølge Digital Solution har utviklet den mest komplette ferdig-løsningen. Den er basert på ferdige moduler og kan skaleres og tilpasses den enkelte virksomhet.

Digital Solution opplyser at et viktig moment er at løsningen kan integreres mot de fleste programvarene, slik at de snakker sammen og overgangen fra system til system oppleves sømløst for brukeren.

Trålet markedet
Digital Solution bistår med å bygge den løsningen som passer best for den enkelte virksomhet og integrere den mot de systemene de bruker i dag.

-Etter å ha trålet markedet etter gode e-handelsløsninger i både inn- og utland, landet vi på en samarbeidsavtale med Pepperi, sier daglig Kjell Rune Tynes hos Digital Solution.

-Vi lever jo av å skape gode integrasjoner, og da var det viktig for oss å finne en god og solid ferdig-løsning som kunne integreres mot de systemene våre kunder bruker i dag. Dette fant vi hos Pepperi.

Digital Solution
Årsresultat (i mill kr) 2021 2020
Driftsinntekter 1,58 0,65
Driftsresultat 0,09 0
Resultat før skatt 0,08 0

- Ingen begrensninger
Tynes sier i pressemeldingen at man også fant mye mer i denne løsningen.

- Vi ser ingen begrensninger og løsningen er heldigvis gjennomtestet og fri for «barnesykdommer». Store merkevarer som Heineken og Kimberly-Clark bruker Pepperi, så dette føler vi oss trygge på, sier han.

Digital Solution er et selskap under utvikling, hadde i fjor to ansatte og omsatte for 1,5 millioner kroner.

Kjell Rune Tynes eier 60,2 prosent av selskapet, mens Finn Arve Megård eier 30,1 prosent og Hilde Megård 9,6 prosent.

Publisert: 13.06.2022 09:20

Sist oppdatert: 13.06.2022 10:29

Mer om