Viktig Selstad avtale med Mowi
MÅLØY: Selstad-direktør Hans Petter Selstad med ny stor avtale for selskapet, denne gangen med Mowi.
Nytt

Viktig Selstad-avtale med Mowi

Blir hovedleverandør av oppdrettsposer i tre år.

01.07.2019
Oppdrettsgiganten Mowi og utstyrsprodusenten Selstad i Måløy har signert en treårig kontrakt som gjør at Selstad blir Mowis hovedleverandør av oppdrettsposer.
- Mowi har vært vår viktigste kunde og samarbeidspartner igjennom mange år, spesielt innen poser, service og fortøyninger, så dette er vi selvfølgelig svært glade for, sier administrerende direktør i Selstad, Hans Petter Selstad, i en pressemelding.

Mangeårig samarbeid

Selskapene har jobbet tett sammen i mange år, og har dermed en felles erfaring som legger til rette for et positivt videre samarbeid.

Innkjøpssjef i Mowi, Erik Kjær Mjøs, viser i pressemeldingen til at kvalitet, leveringsdyktighet, økonomi og miljø var blant de viktige faktorene som ble vektlagt ved valget av leverandør.
- Høy grad av effektivitet på våre servicestasjoner gir god kapasitet for leveranser av nye poser med impregnering. Vi er dermed godt rustet til å etterleve slike kontrakter med god leveringssikkerhet, forklarer Børre Waagan, leder i Selstad for løsninger til oppdrettsnæringen.

Til stede langs kysten

Han forklarer videre at Selstads servicestasjoner er designet etter selskapets nullutslippsprinsipp, og at etikk, bærekraft og miljø står sentralt i gjeldende retningslinjer og regelverk i Selstad.
Selstad har servicestasjoner ved flere lokasjoner langs kysten, og ser denne kontrakten som et sentralt punkt i videre vekststrategi for selskapet.
- Mye viktig verdiskapning foregår langs kysten, og da er det viktig å være til stede der det skjer og bidra til spennende arbeidsplasser i distriktene. Vi takker for muligheten til å være hovedleverandør for en så betydningsfull aktør i næringen.
Måløy-selskapet omsatte i 2017 for 353 millioner kroner, men har ikke så langt lagt fram 2018-tallene.
Mye viktig verdiskapning foregår langs kysten, og da er det viktig å være til stede der det skjer 

Publisert: 01.07.2019 13:23

Sist oppdatert: 10.02.2021 14:36