Grand Canyon II og III
VIND: Søsterskipa Grand Canyon II og III ved Myklebust Verft, som bygde ferdig fartøya. Halvparten av inntektene til Volstad Maritime kjem frå fornybarmarknaden.
Nytt

Volstad forlengjer avtale

Leiger ut Grand Canyon II ut året.

05.03.2021

Etter å ha vore utleigd til Helix Robotics Solutions sidan skipet var nybygd skulle avtalen avsluttast i april i år. No er den forlenga ut året, skriv Volstad Maritime i Ålesund i ei melding.

Den siste tida har konstruksjonsfartøyet hatt oppdrag i Asia/Stillehavet, mellom anna ved bygging av vindkraftanlegg til havs ved Taiwan og eit tidevatnkraftverk ved Japan.

Skipet er eitt av tre søsterskip, og blei levert frå Myklebust Verft i 2015.

Halvparten frå fornybar
Omlag halvparten av inntektene til reiarlaget kjem no frå utleige til prosjekt i fornybarmarknaden seier finansdirektør Eirik Syversen.

Selskapet har tre seismikkskip i opplag , ellers er alle i arbeid.

Grand Canyon har oppdrag i Mexico og har kontrakt til midten av 2022. Grand Canyon III arbeider i Nordsjøen og er på kontrakt med Helix Robotics Solutions til midten av 2023.

Volantis går på kortare oppdrag i Mexico, Deep Cygnus arbeider i spotmarknaden på britiske vindkraftanlegg og dykkerfartøyer Boka Topas arbeider ut frå Aberdeen og har kontrakt ut 2022.

Publisert: 05.03.2021 10:54

Sist oppdatert: 30.03.2021 21:21

Mer om