Ny jobb

Anniken Vorpenes

Er ansatt som digital rådgiver i Visma Digital Marketing.

08.04.2021
Anniken pressemelding ny 7 april 2021

Anniken Vorpenes kommer fra stillingen som daglig leder for Momentium Konferanse, og har en solid bakgrunn som rådgiver, prosjektleder og daglig leder i markedsføringsbyrået All Heart.

Vorpenes kommer opprinnelig fra Molde, men bosatte seg i Ålesund for 7 år siden, og bor i dag på Lerstad sammen med samboer Martin og jentene Ella og Erika. Når hun ikke er på jobb liker Anniken å være på fjellet, både på ski og med joggesko, og Buldrehallen er også en stor favoritt.

Med sin utdannelse innen markedskommunikasjon, sin faglige tyngde og fine personlighet, var det en glede å tilby henne jobben i Visma Digital Marketing, sier byråleder Torill Standal Eliassen i en pressemelding.

- Faget digital markedsføring er i enorm endring, og etterspørselen likeså, sier Standal Eliassen. For noen år siden hjalp vi våre kunder med å legge en strategi for sosiale medier, og drifting av de ulike kanalene. I 2021 ser vi et stadig større behov for ren strategi og rådgivning. Mange selskaper har inntil for kort siden jobbet med sin strategi i tillegg til en digital strategi. I dag må alle strategier per definisjon være digitale, og vi jobber enda tettere på kundene for sammen å ta riktige strategiske veivalg. Anniken har tyngden og erfaringen til å bli en viktig strategisk partner for våre kunder, og hun er et riktig tilskudd til Visma Digital Marketing i vekstfasen som vi er inne i.


Publisert: 08.04.2021 20:29

Sist oppdatert: 08.04.2021 20:37