Ny jobb

Beate Stavdal Riise

Er ansatt i næringsnettverket B2B Arena.

27.02.2021
Beate stavdal riise b2b arena ny jobb nett no

Beate Stavdal Riise er siste tilskudd på et allerede kvinnesterkt B2B Arena-lag, og skal blant annet være SoMe-ansvarlig for nettverket.

Riise har bakgrunn som adjunkt og innholdsprodusent, og er også daglig leder i Ringreven. Hun vil ha sin arbeidsplass hos YOYN Cowork i Ålesund sentrum.

- Beate har gjort mye bra arbeid for oss allerede og er en personlighet som våre medlemmer setter stor pris på. Kreativ, energisk og veldig positiv er ord som beskriver Beate godt, og det føles både godt og naturlig at hun nå er en del av teamet, sier Frank Victor Valderhaugstrand, gründer og daglig leder i B2B Arena, i en melding fra selskapet.

- Da jeg ble spurt om å bli en del av teamet ble jeg både rørt og glad. Jeg ser på min nye rolle som veldig givende, og noe jeg personlig kan vokse videre på. Tekst og sosiale medier er kanskje mine spesialfelt, men jeg ser vel så mye frem til å kunne bidra personlig til at B2B Arena styrker sin posisjon som regionens mest spennende næringsnettverk, sier Beate Stavdal Riise.

Publisert: 27.02.2021 07:51

Sist oppdatert: 27.02.2021 08:01