Joakim Hoff
Får ansvaret for mat og drikke på Atlanterhavsparken.
Joakim Hoff, kjent fra restaurantene Bro/Bryt i Ålesund og Grand Hotel i Oslo får hovedansvaret for mat- og drikkeopplevelser ved Atlanterhavsparken i Ålesund-
Hoff starter i jobben 1. April 2024.
Kaféen på Atlanterhavsparken er i drift alle 360 dagene i året anlegget er åpent. Hoff skal lede et lag med sjefskokk og matansvarlig Ole Christian Skogen i spissen.
Atlanterhavsparken har også testet ut middagsoppdekning fremfor stortanken, og har planer om å ta i bruk lokalene med matboder, blir det opplyst i meldinga.
Hoff startet karrieren på Solstrand Bad & Hotell, og var etterpå mange år ved Grand Hotel i Oslo, før han var innom Vinum og Arcus og siden kom til Bryt og Bro i Ålesund. Etterpå har han også vært innkjøper hos lakseeksportæren Ocean Supreme.
Publisert: 21.12.2023 10:49
Sist oppdatert: 21.12.2023 11:55