Bertel O Steen med storsatsing paa Digerneset
STORSATSING: Daglig leder Geir Vatnehol og Bertel O. Steen bygger nytt forhandleranlegg på 8.700 kvadratmeter på Digerneset.
Nytt

Bertel O. Steen med storsatsing på Digerneset

Samlokaliserer tre anlegg og bygger nytt forhandleranlegg på Digerneset på 8.700 kvadratmeter.

20.12.2019
Bilforhandleren Bertel O. Steen ønsker å samlokalisere dagens tre forhandleranlegg i Ålesund. Konsernet har derfor besluttet å bygge et nytt forhandleranlegg på Digerneset.
Det opplyser selskapet i en pressemelding fredag.
Tomten ligger i tilknytning til Digernes Handelspark utenfor Ålesund og daglig leder Geit Vatnehol mener tomten er meget godt egnet for etablering av ny forhandlervirksomhet for Bertel O. Steen Ålesund.

Stor tomt

Bertel O. Steen har fremforhandlet en langsiktig leieavtale med grunneier og utbygger Per Waagan, for en tomt på ca. 25 dekar for oppføring av et nytt komplett forhandleranlegg.
Dagens fire forhandleranlegg har en samlet grunnflate på ca. 8.000 kvardatmeter, og vil bli erstattet av et nytt og moderne forhandleranlegg på 8.700 kvadratmeter.
- Den nye forhandleren vil føre merkene Mercedes-Benz, Peugeot, Kia og Opel. Vi mener at denne relokaliseringen vil styrke Bertel O. Steen Ålesund sin konkurransekraft i regionen. Det er mer rasjonelt å være på ett sted enn å være på flere forskjellige.
- Vi tror også kundene vil sette pris på å ha et så bredt utvalg av merker, modeller og ulike tjenester tilgjengelige under samme tak, sier Geir Vatnehol, i pressemeldingen.
Planen er at det nye bygget står ferdig i løpet av andre halvår 2022. Dette åpner også muligheten for at Bertel O. Steens egeneide anlegg i Lerstadveien 525 kan bli solgt.

Publisert: 20.12.2019 16:53

Sist oppdatert: 17.06.2021 10:27