Conta oppkjøp 11
KJØPER CENTIGA: Conta-sjef Jan-Tore Holen sammen med Stian Andersen og Anders Skjetne som har bygd opp Centiga i løpet av få år. Foto: Conta
Nytt

Conta kjøper regnskapssystem

Ålesund-selskapet øker veksttakten med Centiga i porteføljen.

Marius Rosbach
02.05.2022

Conta har kjøpt opp regnskapssystemet Centiga og akselererer satsningen mot norske regnskapskontorer, opplyser selskapet i en pressemelding mandag.

Det var Finansavisen som først omtalte kjøpet Conta har gjort av regnskapssystemet, for en ukjent sum.

Har over 10.000 brukere
Centiga ble lansert i september 2020 av regnskapsførere, og har siden da opparbeidet seg en solid kundebase med over 10 000 brukere.

Conta vokser i dag med om lag 1 500 kunder i måneden og vil øke veksttakten med nær 50 prosent med Centiga i porteføljen.

–Vi er utrolig imponert over alt Centiga har klart å oppnå på kort tid. Selskapet viser en utrolig evne til å bygge smarte løsninger og tiltrekke seg nye kunder. Her tror jeg vi kan lære mye av hverandre, som jeg gleder meg veldig til, sier Jan-Tore Holen, daglig leder i Conta, i meldinga.

Blir del av Conta
Daglig leder Anders Skjetne og produktsjef Stian Andersen i Centiga vil være med på å videreutvikle Contas satsning mot norske regnskapsbyråer. Centigas salg- og markedsfunksjon blir også en del av Conta.

I dag bruker 20 prosent av norske bedrifter Conta, ifølge Holen.

Ålesund-bedriften satser på å øke ytterligere, og har de siste årene investert betydelig i kunstig intelligens for å utvikle løsningene sine.

Publisert: 02.05.2022 13:39

Sist oppdatert: 02.05.2022 13:48

Mer om