Knut maria flakk foto marius 11
FANT KJØPER: Flakk-familien, her representert ved Knut Flakk og datteren Maria Flakk, har solgt unna aksjer i Hexagon Composites. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Flakk fant kjøper til stor aksjepost

Selger Hexagon Composites-aksjer med rabatt.

Marius Rosbach
28.09.2023

Flakk-familien har solgt 5,3 millioner aksjer i Hexagon Composites for en kurs på 28 kroner per aksje. Det gir en samla pris på aksjeposten på 148,4 millioner kroner.

Det kommer fram i ei børsmelding tidlig torsdag.

Det var onsdag ettermiddag selskapet sendte ut melding om at Flakk Composites og Flakk Gruppen, to selskap som eies av Knut Flakk og familien, ville hente inn bud på aksjene.

Ifølge onsdagens kurs på 32,56 kroner var aksjeposten verdsatt til 172,5 millioner kroner.

Sitter igjen med rundt ti prosent
Etter salget sitter de to Flakk-selskapene fortsatt med knappe 17 millioner aksjer – som utgjør om lag 8,4 prosent av aksjekapitalen i Hexagon Composites.

Til sammen eier Knut Flakk og nærstående parter i dag rundt 14 prosent av aksjene i selskapet.

Datterselskap til salgs
Meldingen om Flakk-familiens nedsalg i Hexagon Composites kom dagen etter at selskapet varsler at det vurdere salg av sitt norske datterselskap Hexagon Ragasco.

Hexagon Composites lager tanker og system for bruk av natur- og biogass som energikilde, fra store mobile tanker til små bærbare beholder som nordmenn kjenner fra gassgriller. Gassgrillbeholderne lages av Hexagon Ragasco.

Publisert: 28.09.2023 09:01

Sist oppdatert: 28.09.2023 11:35

Mer om