Damene først innfelt erna solberg torill eliassen foto marius
DAMENE FØRST: Tidligere statsminister og Høyre-leder Erna Solberg (innfelt t.v.) og Visma Avento-sjef Torill Standal Eliassen er blant dem som kommer til årets konferanse i Ålesund på torsdag. Foto: Marius Rosbach
Nytt

Kommer til Damene Først-konferansen

Ligger an til rekorddeltakelse på Ålesund-konferanse denne uka.

Marius Rosbach
14.06.2022

Et par dager før Damene Først ligger det an til rekorddeltakelse under årets konferanse ved Scandic Parken-hotellet i Ålesund.

Trine Hofseth Helgå hos Næringsforeningen Ålesundregionen forteller at de har passert 200 deltakere til konferansen torsdag.

I år går den av stabelen for 11. gang med tidligere statsminister Erna Solberg som det mest kjente navnet på plakaten. Hun skal snakke om hvordan det har vært å være sentral politiker og maktperson både her til lands – og internasjonalt.

Karsten-manager og shipping-sjef
Blant lokale navn som kommer på scena, er Karsten Warholm-manager Kristine Haddal og Visma Avento-sjef Torill Standal Eliassen.

Førstnevnte har mange sikkert sett i tv-ruta som mamma til idrettsstjerna fra Ulsteinvik. Til daglig er hun manager for sønnen og daglig leder i familiebedrifta Sunn Vekst.

Siv Remøy-Vangen kommer også på scena. Hun har kjempet for likestilling i maritim bransje i en årrekke og vokste opp på Remøya i Herøy.

Arbeidskarrieren starta som fabrikkarbeider på fiskebåten «Hopen». I dag leder hun Maritime Bergen, og har blant annet erfaring som skipsmegler og prosjektleder maritim industri.

Flere støttespillere
Damene Først er en næringslivskonferanse der målet er å inspirere kvinner til å ta det neste steget enten i karrierestigen, eller ut i egen virksomhet.

Sparebanken Møre har vært hovedsamarbeidspartner for Damene Først siden oppstarten for mer enn 10 år siden. Ved året arrangement er også Adviso, Optimar og NTNU inne som samarbeidspartnere.

Se hele programmet til konferansen her (ekstern lenke)

Publisert: 14.06.2022 15:53

Sist oppdatert: 16.06.2022 11:50

Mer om