Hans jørgen fedog foto marius 11
DØDSULYKKE: Konsernsjef Hans Jørgen Fedog i Green Yard forteller at hele bedrifta er i sorg etter å ha mistet en god kollega. Foto: Marius Rosbach
Nytt

– Mistet en god og erfaren kollega

Sorg ved Green Yard Kleven etter dødsulykke.

Marius Rosbach
23.02.2023

– Det er med stor sorg vi kan bekrefte at vi i dag torsdag 23. februar mistet en god og erfaren kollega i forbindelse med en tragisk arbeidsulykke ved verftet.

Det skriver Green Yard Kleven i en pressemelding etter arbeidsulykken som kostet en mann i 60-åra livet.

Politiet fortalte til NETT NO tidligere torsdag at mannen døde etter å ha blitt truffet av en tung metallgjenstand som falt fra en kran.

Fedog: - I sjokk og sorg

- Våre tanker går først og fremst til de pårørende som har mistet et kjært familiemedlem, sier daglig leder Hans Jørgen Fedog i Green Yard Kleven i meldinga fra verftet.

- Dette er også en mørk dag for hele Green Yard-familien. Vi har mistet en kollega som var godt likt av alle og jeg vil berømme våre ansatte for måten de har tatt vare på hverandre etter ulykken. Vi er alle i sjokk og sorg og vi vil nå prioritere å bistå våre ansatte. Vi skal sammen bearbeide sorgen i den tøffe tiden som står foran oss, sier Fedog.

Tett dialog med politiet og Arbeidstilsynet
Verftet skriver at de holder tett dialog med politiet og Arbeidstilsynet for å bidra til å få best mulig oversikt over hendelsesforløpet.

- Vi ber om forståelse for at Green Yard Kleven ikke har anledning til å gi ytterligere kommentarer i denne omgang. I denne fasen bruker vi alle våre ressurser til å ta vare på ansatte og andre som har behov for hjelp og støtte, legger konsernsjefen til.

Publisert: 23.02.2023 22:53

Sist oppdatert: 23.02.2023 23:01

Mer om