Christian Pritchard Nortel foto Kristin Støylen 11
OPPTUR ETTER NEDTUR: Nortel-sjef Christian Pritchard la fram kvartalstall tirsdag, som viser at teleselskapet følger vekstmålet om en omsetning på 100 millioner i løpet av året. Foto: Nortel
Nytt

Nortel sikra «betydelig» avtale

Og da spratt aksjekursen oppover, etter nedtur i går da kvartalstallene ble lagt fram.

Marius Rosbach
10.11.2021

Nortel i Ålesund melder onsdag at de har sikret en «betydelig telecom-kontrakt med Norges største kjerneboringsselskap Mimax».

Den nye kunden holder til på Lierstranda utenfor Drammen og avtalen er inngått i samarbeid med Mobit Brakerøya.

– Dette er en avtale hvor vi får levere bredden av våre tjenester, uttaler Nortel-sjef Christian Pritchard i børsmeldinga.

Opptur og nedtur på børs
Kvartalsrapporten som ble lagt fram tirsdag, viste at selskapet følger målet om en omsetning på 100 millioner kroner i løpet av året. Likevel endte teleselskapet opp blant børstaperne med en nedgang på rundt seks prosent.

Etter at Mimax-avtalen ble kjent onsdag formiddag steig aksjen nær fem prosent, før den var falt noe tilbake ved 10.30-tida.

Aksjen handles til 24 kroner, rundt ti prosent høyere enn da selskapet ble notert på Eurogrowth-markedet for ett år siden.

Podium

E14/S2 Børs med Christian Pritchard og Tore Tønseth

Ny kundeplattform
Ålesund-selskapet har nylig lansert de de kaller «Nortel 2.0». Det innebærer blant annet oppdatering av systemer, integrasjon og materiell som skal gjøre brukeropplevelsen enda bedre. Samtidig er de digitale flatene fornyet og utvidet, er det opplyst.

Selskapet har også bestemt seg for å bli en frittstående virtuell nettverksoperatør (MVNO), som det første selskapet i bedriftsmarkedet siden Ventelo.

Nortel hadde 22.000 aktive sim ved utgangen av tredje kvartal, en økning frå 9.000 på same tid i fjor.

Publisert: 10.11.2021 10:39

Sist oppdatert: 10.11.2021 10:52

Mer om