Kjetil Aaarseth foto Anne Marthe Vestre Berge 11
NY JOBB: Kjetil Aarseth blir administrerende direktør i Atlanterhavsparken i Ålesund. Foto: Anne Marthe Vestre Berge
Nytt

Tikkio-gründer til Atlanterhavsparken

Kjetil Aarseth skifter beite.

Marius Rosbach
10.07.2023

Kjetil Aarseth blir ny administrerende direktør i Atlanterhavsparken i Ålesund.

Det kommer fram i en pressemelding mandag ettermiddag.

Ørstingen er mest kjent for sin sentrale posisjon som gründer og bedriftsleder i Tikkio. I dag er han kommersiell direktør i selskapet.

Fra høsten starter Aarseth som toppsjef i stiftelsen som driver Atlanterhavsparken.

– Vi har vært gjennom en lang og grundig prosess, med mange gode søkere til stillingen. Styret har kommet til at Aarseth er den rette til å lede Atlanterhavsparken videre. Aarseth har levert grundig og overbevisende gjennom hele rekrutteringsprosessen, og står igjen som den klart best kvalifiserte kandidaten, uttaler styreleder Fredric Holen Bjørdal i meldinga.

Slutter med «vedmod»
Aarseth vokste opp i Ørsta, har bodd, studert og jobba i Bergen og Oslo, før han returnerte til Sunnmøre og bosatte seg i Ålesund i 2005.

– Det er med et visst vemod at jeg nå avslutter et langt og spennende arbeidsforhold i Tikkio, men desto større glede å ta til på nye utfordringer og muligheter, sier Aarseth.

– Atlanterhavsparken er en attraksjon og et vitensenter som har eksistert og utviklet seg gjennom 25 år. Jeg ser mange muligheter fremover. Nå gleder jeg meg til å møte ansatte og publikum for å finne fine veier videre sammen, legger han til.

Publisert: 10.07.2023 16:46

Sist oppdatert: 10.07.2023 17:40

Mer om