Torstein Ødegård Torill Standal Eliassen Foto Visma Avento 11
NY LEDELSE: Daglig leder Torill Standal Eliassen sammen med COO Torstein Ødegård. Foto: Visma Avento
Nytt

Torill tar over roret i Visma Avento

Å ansette flere blir den første oppgaven for den nye daglige lederen.

Marius Rosbach
29.11.2021

Etter 20 år med Stian Bang ved roret får Visma Avento ny daglig leder.

Torill Standal Eliassen (46) skal lede Nordvestlandets største konsulentselskap videre, opplyser selskapet i ei pressemelding mandag.

Visma Avento har hatt jevn vekst siden starten i 2002 og har i dag nærmere 100 ansatte. Omsetningen nærmer seg 110 millioner årlig og selskapet er rigget for videre vekst, blir det opplyst i meldinga.

Trenger flere ansatte
Eliassen tar fatt på sin nye oppgave 1. desember.

Blant de første vil være å finne flere ansatte. Flere møterom i lokalene hos selskapet i Ålesund er under ombygging til flere kontorplasser.

Visma Avento har til nå i år ansatt 25 nye og ligger an til å øke et tilsvarende antall neste år, opplyser selskapet.

Doblet omsetning i år
Eliassen starta i Visma Avento for snart sju år siden i rollen som salgs -og markedssjef etter nesten 15 år i utlandet. Det siste året har hun ledet Visma Digital Marketing en avdeling for digital markedsføring.

Etter at ålesundkvinna tok over avdelinga, har de dobla både omsetning og tallet på ansatte i løpet av 2021. Eliassen var også en av initiativtakerne og driverne bak digitaliseringsnettverket Nextdigital, som i dag teller 24 medlemsbedrifter fra ulike bransjer på Sunnmøre.

– Torill har vist evne til å tenke stort, og hun er en synlig leder, både internt og eksternt. Hun jobber bevisst med samarbeid og synergier på tvers av både fagdisipliner, avdelinger og selskap. Dette vil være viktige egenskaper i et marked hvor etterspørselen er større enn tilgangen på arbeidskraft, og jeg føler meg trygg på at Torill kommer til å utvikle virksomheten vår i Visma Avento videre, uttaler administrerende direktør Vidar Evensen i Visma Custom Solutions Norge i meldinga.

Startet for 20 år siden
Visma Avento ble startet for snart 20 år siden av Stian Bang og Terje Woldseth.

I 2019 kom Visma, Nord-Europas største software-selskap, inn på eiersiden. Selskapet har også kontorer i Ørsta og i Oslo.

Visma Avento skriver at hele lederteamet står samlet, selv om gründer Stian Bang går ut av selskapet.

Publisert: 29.11.2021 10:37

Sist oppdatert: 15.12.2021 13:38

Mer om