Kort fortalt

Millionminus på Romsdalseggen

Betydelig underskudd for restaurantdrift.

15.08.2023

Restauranten Eggen som ligger på toppen av Romsdalsgondolen, har lagt bak seg to år med betydelige underskudd, ifølge Åndalsnes Avis.

– Det er litt sært å drive på en fjelltopp. Men det tar generelt lang tid å bygge seg opp. For en restaurant kan det ta fra tre til fem år å gå i pluss, sier daglig leder Per Espen Thorgersen til avisa.

Det samla underskuddet etter 2021 og 2022 er på nær 4,7 millioner kroner.

Thorgersen, som slutter i stillinga om to uker, forteller at det er flere årsaker til underskuddet. Blant annet valgte å beholde de ansatte, i stedet for å permittere, da det ble mindre å gjøre enn venta i fjor.

Publisert: 15.08.2023 11:31

Sist oppdatert: 15.08.2023 11:31

Mer om