Ny jobb

Kjetil Lundberg

Ny advokat i Ålesund for Sands.

05.09.2022
Kjetil Lundberg portrett 11

Den 1. september hadde Kjetil Lundberg sin første arbeidsdag som partner og advokat ved Sands Advokatfirma sitt kontor i Ålesund sentrum.

Han er født og oppvokst i Ålesund, og reiste i 1998 til Bergen for å studere juss. Etter 24 i år i Bergen har han nå flyttet hjem, opplyser advokatfirmaet i en melding.

- Jeg gleder meg stort over å ha blitt en del av SANDS’ Ålesund-kontor og ser frem til å bli kjent med mine kolleger på de seks andre kontorene i Norge. SANDS satser stort på Sunnmøre, og firmaets ambisjoner for videre vekst og store engasjement i regionen var viktig for meg da jeg tok valget om å flytte hit, forteller Lundberg.

Han kommer fra stillingen som advokat i Helse Bergen HF, og har tidligere blant annet jobbet som senioradvokat i Simonsen Vogt Wiig og i advokatfirmaet Stiegler.

Lundberg har kompetanse og erfaring innen en rekke rettsdisipliner, særlig innenfor prosedyre og tvisteløsning, entrepriserett, fast eiendom, erstatningsrett, arbeidsrett og compliance. Han har også bestått en prøvesak for Høyesterett.

Publisert: 05.09.2022 17:10

Sist oppdatert: 05.09.2022 17:14

Mer om