Elise Dag Arnfinn
LEDERSKIFTE: Elise Fiske overtar etter Arnfinn Ingjerd (t.h.) som leder for Maritimt Forum Nordvest. T.v. styreleder Dag Vikestrand. Foto: Maritimt Forum Nordvest
Nytt

26-åring ny leder i Maritimt Forum Nordvest

- En skikkelig drømmejobb, sier Elise Fiske som overtar etter Arnfinn Ingjerd.

06.12.2022

Elise Fiske (26) blir ny daglig leder for Maritimt Forum Nordvest, opplyser interesseorganisasjonen i en pressemelding tirsdag.

Elise Fiske går inn i en nøkkelrolle for den samlede maritime næringen på Nordvestlandet. Hun tiltrer stillingen 1. mars neste år.

– Vi er overbevist om at Elise vil være en sterk og tydelig stemme for den norske maritime næringen, med hjelp fra alle de 130 medlemsbedriftene vi har i nordvest, sier Dag Vikestrand, styreleder i Maritimt Forum Nordvest.

Fra Fræna
Elise Fiske er opprinnelig fra Fræna og bosatt i Ålesund. Hun har erfaring fra ulike stillinger i helsevesenet kombinert med tidligere politisk engasjement i Høyre både lokalt og regionalt. Gjennom sitt politiske virke har hun opparbeidet seg god kunnskap om de politiske prosessene og har et stort nettverk.

– I vår havregion er dette en skikkelig drømmejobb. Jeg gleder meg til å dele kunnskap og framsnakke de sentrale politiske temaene som vil gjøre en forskjell for maritim nærings vekst fremover, sier Elise Fiske, i pressemeldingen.

Hun tar over som daglig leder etter Arnfinn Ingjerd, som har hatt stillingen i snart 14 år.

I en overgangsfase frem mot sommeren 2023 vil disse to jobbe sammen. Fiske vil i sin nye jobb også dra veksler på et godt sammensatt styre med bred erfaring og kontaktflate, blir det opplyst.

Publisert: 06.12.2022 10:21

Sist oppdatert: 06.12.2022 10:34

Mer om