Conta mailmojo foto conta 11
MEDEIERE: Fra venstre: Eirik Nymo Isaksen og Are Vittersø fra Conta møter Stian Prestholdt, Frode Danielsen, Anders Elieson Steinlein, og Jonas Steenberg fra Mailmojo. Foto: Conta
Nytt

Conta kjøper seg inn i digital plattform

Ålesund-selskapet har doblet inntektene og satser på digital markedsføring.

Marius Rosbach
02.05.2023

Conta har kjøpt seg inn i plattformen Mailmojo som har spesialisert seg i tjenester for e-postmarkedsføring. Det opplyser Ålesund-selskapet i en pressemelding.

Kommersiell leder Are Vittersø i Conta opplyser til NETT NO at de får en eierandel på 25 prosent ved en emisjon i eierselskapet Eliksir.

Kraftig hopp i omsetninga
Pressemeldinga avslører også at Conta har økt inntektene sine kraftig de siste par årene. I dag har systemet deres årlige gjentakende inntekter på rundt 110 millioner kroner, ifølge meldinga.

I det siste offentlige regnskapet fra 2021 omsatte selskapet for 50 millioner kroner, som innebærer at omsetninga er mer enn doblet siden da.

Conta ble startet som et gratis fakturaprogram i 2009. For tre år siden lanserte selskapet sitt eget regnskapssystem, som er vokst til et komplett økonomisystem med over 61.000 betalende kunder.

Selskapet har 67 ansatte på sine kontor i Ålesund, Stavanger, Oslo og Brasil.

Strategisk investering
Investeringa i Oslo-baserte Mailmojo blir pekt på som et viktig strategisk trekk for å videre vekst og for å kunne hjelpe kundene sine på flere måter.

– Med Mailmojo i porteføljen, har vi nå et økosystem av løsninger som gjør det enkelt å starte, drive og skape vekst i norske virksomheter, uttaler Vittersø.

For kort tid siden lanserte Conta også en ny versjon av oppstarttjenesten, Starte-AS.no, sammen med Sparebanken Møre, som skal gjøre det enklere å starte aksjeselskap.

Startet som verktøy for nyhetsbrev
Mailmojo ble lansert som Norges første nyhetsbrevverktøy i 2006. De har også lansert en løsning for å bygge enkle nettsider og snart blir det mulig å bruke plattformen til å sende sms-er til kunder.

Eierselskapet Eliksir har 6-7 ansatte og omsatte i 2021 for 6,1 millioner kroner i det som er siste offentlige regnskap.

Conta jobber nå med å gjøre tilgjengelig Mailmojo for Contas brukere gjennom forskjellige pakkeløsninger.

Podium

E11/S2 Anne Birte Bjørdal Hanken og Jan-Tore Holen om gründerlivet, oppstart og vekst.

Publisert: 02.05.2023 14:24

Sist oppdatert: 02.05.2023 14:21

Mer om